Zena koja ima ZELENE OCI ima  NEVEROVATNU MOC nad muskarcima: Evo zasto su te zene posebne!

Zena koja ima ZELENE OCI ima NEVEROVATNU MOC nad muskarcima: Evo zasto su te zene posebne!

August 26, 2018 Off By luca

Zene koje imaju zelene oci su retke.Pri tome mislimo bas na samu boju zelenih ociju,koja  nije izmedju braon i zelene.Jer,istrazivanja su pokazala da su zelene oci zapravo veoma retke.

No,kada govorimo o tome,moramo da kazemo da su ovi ljudi itekako emotivni,oni su rodjeni emotivci koji veoma snazno znaju da vole.Nije nikakva greska ako kazemo da su zene rodjene sa zelenim ocima savrsene za svakog muskarca jer su u stanju da mu pruze bas sve sto mu je potrebno.Dakle,one ne samo da su savrsene kao zene vec i kao majke ali su pri tome i odlicne kao prijatelj.

Ove zene su svesne sebe,svesne su toga koliko vrede i koliko su zapravo lepe ali znaju da fizicka lepota nije najvaznija i da je njima uvek vise stalo do toga da  budu dobri ljudi,.Imaju veliko srce koje je prosto   stvoreno za ljubav i koje zna da prasta.Zena sa zelenim ocima se ne zaljubljuje cesto a kada se to desi i kada udje sa nekim u vezu onda je to veoma jako i snazno osecanje,te su ove zene   spremne na sve   kada im je stalo do nekog. Ne zanimaju je avanture i nije neko kome je afera vazna ili pozeljna vec samo zele da pronadju pravu ljubav i od svega im je vaznije da imaju nekog ko ce umeti da ih voli iskreno i da im se u potpunosti preda. Od muskarca zeli pre svega iskrenost i postovanje,da ume da je ceni,pa tek onda da je iskreno voli i da joj naravno bude veran.ALi to nije nimalo tesko postici buduci da su ove zene prave zavodnice mada je realnost da im to nije najvaznije u zivotu.Jednostavno nemaju tu potrebu da zavode iako znaju da su muskarci na njih slabi.

 

Nastavak na sledecoj strani..

Seiten: 1 2