ZENA LAV i ZENA OVAN: One su kao STVORENE za LJUBAV, veza sa njima je nesto posebno, evo zbog cega ih mnogi smatraju BOGINJAMA LJUBAVI!

ZENA LAV i ZENA OVAN: One su kao STVORENE za LJUBAV, veza sa njima je nesto posebno, evo zbog cega ih mnogi smatraju BOGINJAMA LJUBAVI!

September 12, 2018 Aus Von Pleomax993

Neke zene horoskopa su zaista nedosanjani san za mnoge, neke zene horoskopa svi zele kraj sebe, neke zene horoskopa su kao stvorene za ljubav, a to posebno vazi za zenu LAVA i za zenu OVNA…

 

ZENA LAV

Zena lav je dama kojoj nije potrebna zastita voljene osobe. Zena lav je snazna i hrabra i njoj nije potrebna bilo cija zastita, cak sta vise u velikom broju slucajeva zena lav stiti svoju voljenu osobu.

Zena lav skoro da nema mana, nije ona savrsena bas kao sto nije niko, ali se mane kod nje ne primecuju, zena lav je kao stvorena za ljubav i to misljenje dele mnogi.

Kada zena lav zapocne vezu onda za nju ne postoji nista vaznije od njene voljene osobe, ona zena lav odredi prioritete, a prvi prioritet zeni lavu je uvek sreca voljene osobe.

Zena lav je zena za koju nista nije nemoguce, zena lav zna do cega je njenoj voljenoj osobi stalo, zna sta joj je potrebno za srecu i zena lav ce uciniti sve sto moze kako bi to voljenoj osobi i obezbedila.

Zena lav ne odustaje od svoje veze lako, ona se ne odlucuje za raskid, ona ne pomislja na raskid ma koliki da problemi postojali u vezi, ona je posvecena napretku veze, ona je posvecena resavanju problema i veza u kojoj je zena lav je uvek uspesna i uvek u njoj postoji mnogo srece.

Sve ono sto zena lav cini u ljubavi je neverovatno, ona prosto cini neke stvari koje su za divljenje, zena lav je dama koja je kao stvorena za ljubav i sa velikim pravom je mnogi smatraju boginjom ljubavi.

Svaka osoba treba da ima kraj sebe zenu lava, treba da je ima u vezi posto sa njom ljubav dobija neku vecu dimenziju, sa njom je ljubav nesto posebno i nesto nestvarno.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2