Zena LAV: ONA SVE MOZE SAMO KADA HOCE – Za nju NE POSTOJE NEMOGUCE MISIJE!

Zena LAV: ONA SVE MOZE SAMO KADA HOCE – Za nju NE POSTOJE NEMOGUCE MISIJE!

Dezember 25, 2018 Aus Von Pleomax993

Zna koliko vredi i zna za sta je sve sposobna, zena lav je dama koja ima ogromno samopouzdanje. Ponasa se kako zeli i ona nikoga ne pita za misljenje, zapravo je zena lav jedna veoma odvazna dama koja moze sve…

 

Ne razmislja o zivotu nego pokusava da svoj zivot zivi – upravo bi se tako najbolje mogla opisati zena lav. 

Zena lav je dama koja nije previse samokriticna, ona ne razmislja o svojim greskama iz proslosti, umesto toga ona je okrenuta samo buducnosti i ona pokusava da se izbori za sto je moguce svetliju i uspesniju buducnost. Zena lav je dama koja pokusava da svede svoje greske na najmanju mogucu meru, ali cak i onda kada ona napravi gresku ona to sebi ne zamera, nego umesto toga odmah pokusava da je ispravi.

Zena lav je dama koja ima mnogo ambicija, to o njoj zna svako ko je poznaje. Mnogi smatraju da ona preteruje sa svojim ambicijama i sa svojim ciljevima, ali to nije tacno, zena lav zapravo moze da ostvari sve i za nju nista nije nemoguce. 

Potpuno je nemoguce zenu lava naterati da ucini nesto sto ne zeli, ne moze nju niko ubediti da ucini nesto sto zapravo ne zeli, ona ne slusa nikoga, ona slusa samo sebe i ona razmislja samostalno. Zena lav svakoga dana izaziva divljenje i veliku paznju, ali to nije cudo, to nije cudo zbog toga sto je ona pre svega prelepa, ona pleni sa svojom lepotom, a ona je isto tako i neverovatno odvazna.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2