ZENA  LAV: Zena koja je SPOSOBNA ZA SVE  i koja  NE  ZELI ni da pomisli da od NEKOG ZAVISI!

ZENA  LAV: Zena koja je SPOSOBNA ZA SVE i koja NE ZELI ni da pomisli da od NEKOG ZAVISI!

19 Marta, 2020 0 By DEA

 ZENA  LAV

Ovo je zena koja     zna sta  zeli i    koja je sposobna za sve   tako da   je dama koja ima petlju      da se izbori za sve  do cega joj je stalo.

Zena lav ima   naviku  da se bori. Jer je prosto zena koja je sposobna za mnogo toga  i koja ni u kom slucaju nece dici ruke od svojih   zelja.

Ono sto moramo da naglasimo jeste da je ovo zena koja ima veliko srce. Zena koja svakome na svetu zeli samo dobro. Kojoj nece pasti na pamet da nekome naudi. Svi misle da je zena rodjena u ovom znaku hladna i da ne ume da voli ali je  istina potpuno drugacija.

Jako je vazno da kazemo da je ovoj zeni  potrebno da ima kraj sebe… Nekog na koga moze da  osloni. Nekog kome moze da veruje. Ono sto je vrlo vazno jeste da je ovo dama koja je  svesna toga da zivot nije lak. Zena koja pri tome  ni ne  ocekuje da   bude.

Jako je vazno da kazemo da je ovo zena koja ima potrebu da razume svakog. No, isto tako je neko ko dobro zna koliko vredi   i ko uvek   ide na sve  ili nista.

Moramo da kazemo da je ovo zena koja pre svega    spremna da se bori za ono sto zeli ali   zena koja ume da vrati ljudima bas onako kako oni     cine njoj.

Ako je neko prema njoj covek, ona ce biti jos bolja. Ali, ako samo dodje do toga da joj se neko      zameri nema nimalo sumnje u to da ce umeti da mu vrati  istom merom.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2