Žena OVAN : I ona može da bude prljav igrač, ali joj je važnije da ostane POŠTENA I PRAVEDNA!

Svako danas može da se služi prljavim trikovima i da misli da je uspeo u životu. Svako može na ne pošten način da se pohvale uspesima koje su ostvarili preko ledja drugih.

Retki su oni koji sopstveni život, uspehe i sve drugo rade na pravi pošten način. Jedna od tih retkih osoba je žena rodjena u znaku Ovna.

 

Pridruži se u našu grupu ako si OVAN i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Ona je dama kojoj je čist obraz važniji od bilo čega u životu. Ona svoje ciljeve postiže na pošten način.

Nikada ova dama svoju sreću ne bi gradila na tuzi drugih. Nikada ne bi dozvolila da njen osmeh kvari sreću i izaziva suze na licima drugih.

Ona nikada ne bi na taj način ukaljala svoj obraz i narušila svoj uspeh. Njeni uspesi su posebni zato što su ostvareni baš onako kako ona želi, na pošten način.

Ponosna je na sve svoje uspone, ali i na padove, jer su njeni. Sa svakim novim uspehom postaje bolja. A sa svakim neuspehom ona donosi sebi novu lekciju kako dva puta ne bi napravila istu grešku.

Žena je koja generalno ne podnosi nepravdu i svim silama joj staje na put.

Gade joj se ljudi koji lažima i prljavim igrama misle da te nešto postići u životu. Nikada neće dozvoliti da neko u njenoj blizini na taj način uspeva u životu. Ona će nepravdu zaustaviti i laž pokopati. Niko pred ovom damom ne može da igra na taj način. Sa takvim ponašanjem u njoj samo izazivaju veliki bes. Taj bes joj ne dozvoljava da se zaustavi dok nepravdu ne satera u ćošak.

Nastavak na sledećoj stranici…