Zena Ovan: Smeje se cak i onda kada joj je najteze – Ona je pravi borac!

Nije u oblacima nego je sa obe noge cvrsto na zemlji. Ona ne ocekuje da ce joj zivot bilo sta pokloniti, ona zna da pokloni ne postoje i zbog toga je kod nje sve podredjeno samo borbi. Zena ovan je pravi borac i ona je dama koja se smeje cak i onda kada se sve rusi oko nje…

 

Ona je na vreme shvatila sta je zapravo zivot. Ona je na vreme shvatila da je zivot nista drugo nego jedna velika borba. Zena ovan je pre svega dama velikog srca i nju je srce oduvek vodilo kroz zivot. Ona je uvek spremna svima da pomogne, ali nije spremna da prihvati pomoc bilo kojeg coveka.

Ona prosto zeli da sama odlucuje o svojoj srec bas kao sto je to oduvek i cinila. I ona zeli da sve sto joj se desava u zivotu bude samo njena zasluga. Zivot zene ovna nikada nije bilo ni malo lak. Cak naprotiv, ona je dama koja je obicno umesto zasluzene srece samo tugu dobijala, ali njoj cak ni to nije bio dovoljan razlog kako bi se promenila. Ostala je ona ista. Ona je ostala ona ista dama koju kroz zivot vode emocije, i ona je ostala ona ista dama koja se stalno smeje.

Upravo je osmeh ono po cemu je ona prepoznatljiva. Osmeh je uvek prisutan na njenom licu, mada je u vecini slucajeva zapravo njen osmeh ”lazan”. Zena ovan se smeje cak i onda kada joj je tesko, ona prosto ne zeli bilo koga da opterecuje sa svojim problemima, a ona isto tako ne zeli da losi ljudi vide suze i tugu na njenom licu.

Zena ovan je odvuek bila pravi borac i to se sigurno nece ni promeniti. Ona je prosla kroz mnogo teskih situacija u zivotu, ali je sve to podnela na neki dostojanstven nacin. Nije ona sebi dopustala da ucini bilo kakvo lose delo cak i onda kada joj je bilo najteze, a ona sebi isto tako nije dopustila da dodje do bilo cega na neki los nacin.

Nastavak na sledecoj stranici…