Zena OVAN: To sto je DOBAR COVEK ne znaci da ce dopustiti da je neko GAZI!

Zena OVAN: To sto je DOBAR COVEK ne znaci da ce dopustiti da je neko GAZI!

13 Septembra, 2019 Off By Jovana

Zena rodjena u znaku Ovna je dama koja je poznata kao jedan veliki covek pre svega. Ona je zena velikog srca i ciste duse.

Zena rodjena u znaku Ovna je dama koja nikada nikome nece pozeleti nesto lose. Ona je dama koja ima svoje smernice i pravila u zivotu i njih se slepo pridrzava.

Jedno od osnovnih pravila je da nikada ne radi nista na stetu drugih ljudi. Nikada necete videti zenu Ovna da svoju srecu gradi na tudjoj nesreci.

Ona nikako nije tip koji bi nesto tako uradio. Ona odlicno zna sta znaci, jer je mnogo puta naneta nepravda bas njoj na taj nacin. Mnogo puta su je ljudi povredili kako bi dosli do svojih ciljeva. Medjutim, isto tako zna da im ta srecaj nije dugo trajala.

Pre svega ona takodjeje je neko ko previse veruje u sebe i svoje kvalitete da bi nesto tako uradila. Ona zna da sve sto zeli moze da postigne svojim trudom i radom. Niko joj nije potreban da bi ostvarila svoje ciljeve. Ona je jedna inteligentna i snalazljiva dama koja zna kako da dodje do onog sto zeli na pravi nacin.

Zena Ovan je ta koja ce bez razmisljanja uvek prva priskociti u pomoc ako je nekome potrebna. Nije bitno o kome je rec. Ona tada ne pravi razliku medju ljudima i pomoc ce pruziti kome god da je potrebna.

Zena cija dobrota je nesto sto se prvo prepozna kod nje. Ona je zaista posebna. Zena Ovan nikoga nece ostaviti ravnodusnim zbog svog velikog srca i ciste duse.

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak teksta na sledecoj strani…

Stranice: 1 2