ŽENA OVAN: Žena dubokih misli i skrivenih osećanja, u ljubavi veoma izazovna i strastvena! Odana i verna do samog kraja!

ŽENA OVAN: Žena dubokih misli i skrivenih osećanja, u ljubavi veoma izazovna i strastvena! Odana i verna do samog kraja!

12 Oktobra, 2019 Off By Jovana

Žena koja na prvi utisak deluje veoma tajanstveno i misteriozno!

Žene u ovom znaku zodijka u većini slučajeva bivaju veoma neshvatljive. Glavni razlog leži u njihovoj uzdržanosti i povučenosti. Neće tako lako pokazati vlastite emocije i osećanja. Za njih je potrebno dosta vremena i situacija. Na osnovu kojih će se one osloboditi i samim tim biti spremne da iznesu svoja osećanja. Shodno tome muškraci često vezuju za ove žene razne intrige i tajne. A da li je to zaista i tako? Da li su one u stvari istinski toliko nejasne? Pa naravno da nisu, ali to će osetiti tek muškarac koga one istinski zavole.

Ove žene su svakako izazov za svakog muškarca!

Ovo je svakako tip žena koja je veliki izazov za svakog muškarca. Žena koja je veoma dominantna, a ujedno i veoma tajanstvena. Koja će uvek želeti da pokaže svoj stav i svoj karakter. Koja nikada nikome neće dopustiti da je sputa u svojim odlukama i ciljevima. Žena koja je svakako i nežna i posvećena. Kada zavoli tada neće imati ni najmanji problem to i da pokaže. Zato je ovo žena koja teži iskrenoj i lojalnoj ljubavi. Ljubavi koja će je voditi i usmeravati kroz život.

Teže da u partneru ostvare pravu podršku i pažnju u svakom smislu te reči!

Pre svega od muškarca očekuju da ih podrži i pruži oslonac. Sasvim su samostalne i jake. Ali kao i svaka druga žena, u određenim moemtima želi čvrstu ruku. Želi mušku pažnju i zaštitu. Baš onda kada se najmanje i očekuje. Takođe, kada ima iskrene i čiste emocije pokazuje ih na jedan veoma specifičan način. Zato su ovo žene koje se gotovo pamte čitavog života. Neophodno joj je brižno ponašanje u odnosu sa voljenom osobom. Želi da zna da je ona to nešto posebno i jedinstveno. Nešto što se voli i ceni.

Ako želite da saznate još dosta zanimljivih detalja na ovu temu, pročitajte nastavak teksta na sledećoj strani…

Stranice: 1 2