ŽENA OVAN: Žena dubokih misli i skrivenih osećanja, u ljubavi veoma izazovna i strastvena! Odana i verna do samog kraja!

ŽENA OVAN: Žena dubokih misli i skrivenih osećanja, u ljubavi veoma izazovna i strastvena! Odana i verna do samog kraja!

12 Oktobra, 2019 Off By Jovana

Jako joj je bitno da je muškarac isto tako uzbudljiv, ali pre svega lojalan!

Žena Ovan je pre svega osoba koja uživa u dobroj zabavi i pozitivnoj atmosferi. Zato joj je jako bitno da kod voljene osobe ima tu pozitivnu stranu. Taj momenat u kojem će se iskreno i bez oklevanja smejati. Momenat u kojem će joj voljena osoba izmamiti osmeh na lice. Uvek je spremna i raspoložena za dobar provod. Baš zato i potencira takva dešavanja kako u ljubavnom, tako i u društvenom životu. I shodno tome njoj emotivni život nikako ne može da zapadne u rutinu. Za nju su promene i izazovi gotovo svakodnevnica. Ali uvek i pre svega ističe neophodnost poštovanja i poverenja. Jer ukoliko joj ljubav nije utemeljena baš na tome za nju nema smisla. naravno pored čistih i jakih emocija.

Ovu ženu gotovo da niko ne može da razočara!

A kako i zašto je to tako leži u sledećoj činjenici! Ona je veoma jasna i direktna. Osoba koja forsira iskrenu i otvorenu komunikaciju. I samim tim iznese apsolutno svoja očekivanja i svoje stavove. A ujedno je i veoma realna i objektivna.

Stranice: 1 2