ZENA RAK: Nezna i emotivna dama velikog srca, zena koja nikoga NE MRZI, zena koja svoju LJUBAV POKLANJA SVIMA!

ZENA RAK: Nezna i emotivna dama velikog srca, zena koja nikoga NE MRZI, zena koja svoju LJUBAV POKLANJA SVIMA!

4 Septembra, 2018 Off By Pleomax993

Zena rak, zena koja prosto pleni svojom dobrotom, zena velikog srca i velike duse, zena koja je po mnogo cemu jedinstvena i posebna…

 

Zena rak ume nekada burno da reaguje, ume ona da se naljuti na svoje drage osobe ,ali prosto ljubav zene raka je jaca od svega, pa zbog toga ona ne moze dugo da bude ljuta na svoje drage osobe ,jednostavno zena rak prelazi preko svog ponosa, ljubav zena raka je mnogo jaca od ponosa, ljubav zene raka je jaca od bilo cega.

Zena rak je veoma nezna dama, neznost se kod nje uvek moze primetiti, njeno ponasanje je nezno, ona izgleda nesto, zena raka mogu da povrede obicne sitnice, ona kao da ima ”srce od svile” pa zbog toga cak i obicna sitnica moze da joj donese veliku kolicinu tuge.

Naravno da je to sve zbog njenih emocija, ako sta zenu raka karakterise onda su to bez dileme njene emocije, ona protiv svojih osecanja ne moze, i nju osecanja veoma cesto vode.

Zena rak je veoma inteligentna, ona zna da joj emocije mogu doneti probleme, narucito ako donosi odluke vodjena emocijama, ali jednostavno ona protiv toga ne moze, jedino sto sto je jace od zene raka jesu upravo njene emocije, upravo zbog toga sto zena rak donosi odluke srcem, upravo zbog toga veoma cesto ima mnogo problema.

Zena rak je strastvena ona moze da se u trenutku pretvori u vatru, moze da bude ljuta na neku osobu, ali kao sto je vec receno zena rak ne moze da ode od neke osobe, nju ljutnja veoma brzo prodje i ona se ponasa kao da nista nije bilo, jednostavno ona nikada nije bila zlopamtilo i nikada to nece ni biti.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2