Zena Rak: Nju su sami andjeli poslali na zemlju, ona je nesto divno!

Zena Rak: Nju su sami andjeli poslali na zemlju, ona je nesto divno!

9 Oktobra, 2019 Off By Pleomax993

Aposlutno je nemoguce nju mrzeti. Nju zaista niko na ovom svetu ne moze mrzeti i to zbog toga sto je ona dama koju krasi neverovatan broj ljudskih kvaliteta. Zenu Raka kao da su andjeli poslali na zemlju kako bi drugim ljudima ulepsavala dane i zivote…

 

Ne ume da misli na sebe, upravo je to najveca istina o njoj. Sve je kod nje podredjeno srece drugih ljudi i ona u svakoj situaciji svoju srecu prosto zapostavlja. Zena rak je dama od koje neznija i emotivnija ne postoji. Neznost je osobina po kojoj je oduvek bila poznata, ali je njoj upravo zbog neznosti veoma lako naneti tugu. A emotivnost je nesto posebno kod zene raka. Kod nje se emocije uvek mogu primetiti i ona ni ne pokusava da ih sakrije.

Zena rak je dama koja ima samo jedan cilj. A njen je cilj da pomogne svim ljudima u nevolji i da pokusa svim dobrim ljudima omoguciti srecu. Zena rak niti jednom coveku na ovome svetu ne zeli tugu. Ona ne zeli tugu cak ni onim ljudima koji su joj srce slomili. Jednostavno zena rak nije sposobna da mrzi. Za sve je ona sposobna, ali za mrznju nije. Ona nikoga nikada nije mrzela i ona prosto ne moze nikoga mrzeti. Zena rak svim ljudima zeli ono sto zeli i sebi i to ce uvek biti tako.

Imati zenu raka kraj sebe je nesto magicno. Imati nju kraj sebe znaci imati osobu koja ce ti uvek tugu zameniti srecom i znaci imati osobu koja ce uvek biti tu kako u dobru, tako i u zlu. Vernost i pozudanost su samo neke od osobina koje nju krase. Ona je dama koja nikada sebi ne bi mogla dopustiti da izda neku osobu do koje joj je stalo, a ona je isto tako nesto poput ”senke” koja stoji iznad voljenih osoba i koja im ne dopusta cak ni one najmanje razloge za tugu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2