Žena RAK: Svako ko misli da može da MANIPULIŠE SA NJOM-VARA SE! Koliko god da voli IZDAJU NE PRAŠTA!

ŽENE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOSPKOM ZNAKU SU DAME KOJE SU VEOMA OTMENE. ONE SU TE KOJE ZAISTA VODE RAČUNA O SVOM FIZIČKOM IZGLEDU UVEK.

Žene koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu žene koje zaista vode računa o svom fizičkom izgledu. One su te koje uvek maksimalno vode računa kako će izgledati. Jer to je stvar koja je njima i više nego bitna u svakom smislu te reči. Ne treba da dovvodite ništa u pitanje kada su one te koje su tema. Žele da su uvek otmene i da tako izgledaju. Jednostavno vi od njih možete uvek da naučite mnogo toga i to je jedna ogromna istina. Nikada ne treba da dovodite u pitanje određene stvari što se njih tiče. U svakom smislu te reči ovo jesu žene koje će da se ponašaju na način koji je adekvatan. Jednostavno vi treba da ste svesni nekih stvari kada su ove žene u pitanju. Uvek će biti na rhuncu kada je njihov izgled u pitanju.

Njihova otmenost je stvar koja zaista nema cenu. I to je nešto što je činjenično u svakom smislu te reči. Vi ne treba to da dovodite u pitanje neke stvari.

Tako da treba da znate tačno kako ćete se prema njima ophoditi. To je stvar koja je zaista od presudnog možda značaja kada su ove osobe u pitanju. Tako da nikako nemojte da se ponašate kao osobe koje će da se ponašaju na način koji nije adekvatan.

ŽENE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOSPKOM ZNAKU JESU ŽENE KOJE ĆE UVEK DA SE BRINU O DRUGIMA. TO JE STVAR KOJA JE JEDNOSTAVNO U NJIMA. ONE SU TAKVE

Žene koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu žene koje u svakom smislu te reči vode računa o drugima. One su te koje će uvek da vode računa o drugima. I to je stvar koja je definitvna u svakom smsilu te reči. Nikada nemojte neke stvari da dovodite u pitanje što se njih tiče. One su te koje nekada i ne žele da budu baš takve, ali jednostavno je tako. I to je takođe stvar koje vi treba da budete svesni. Uvek to treba da imate na umu kada su ove žene u pitanju.

Nastavak teksta na sledećoj strani…