Zena RIBA: Nezna dusa koja VOLI DO KRAJA! Ali kada ode-ODLAZI ZAUVEK!

Zena RIBA: Nezna dusa koja VOLI DO KRAJA! Ali kada ode-ODLAZI ZAUVEK!

12 Oktobra, 2019 Off By Jovana

Zena rodjena u znaku Ribe je dama koja ime srce nezno poput svile. Ona je zena koja zna samo za dobrotu, njoj zloba nije u krvi.

Zena rodjena u znaku Ribe je dama koja ne zna da mrzi i da nosi u svom srcu negativna osecanja. Ona je olicenje dobrote.

Zena rodjena u znaku Ribe zivi za ljubav. Ona je kao stvorena da voli i da bude voljena. Pored nje ne moze biti bilo kakav muskarac, vec onaj koji zna da zadovolji emotivne potrebe ove divne dame.

Zena rodjena u znaku Ribe zivi za ljubav i bori se za nju. Kada nadje muskarca sa kojim se prepusta carima ljubavi i ulazi u emotivnu vezu, predaje se u potpunosti. Pored nje muskarac moze da dozivi pravu emotivnu bajku. Da oseti zadovoljstvo i osecaje ispunjenosti u ljubavi koje do sada nije osetio. Ona zna kako da usreci coveka koga voli.

Zena Riba voli ludo i kao nijedna. Njena ljubav ne zna za ustrucavanje, ona ne zna za granice. Zeni Ribi je veoma vazno kakvog muskarca ima pored sebe. Njen dragi mora biti muskarac u svakom smislu te reci. On mora da je voli i da ucini da se zbog njegove ljubavi oseti posebno. Muskarac koji je pored zene Ribe mora da zna da je zastiti i da se ona pored njega oseti kao prava zena.

Njena krhka priroda prosto i tera muski rod da se prema njoj postave zastitnicki. Isto tako muskarac koji je pored nje mora da joj pruzi bezuslovnu ljubav kakvu ova dama i zasluzuje.

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2