Zena skorpija ko je pokusa da zgazi ona ga samo pregazi.

Skorpija, zena

Žene koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu žene koje zaista u svakom smislu te reči samouverene. Nikada ne treba da u bilo kom smislu te reči da poljuljate to. Kod njih ako neko nekada i pokuša da uradi to, jako loše prođe u životu. I to zaista generalno gledano jeste jedna velika isina. Tako da trebaju neke stvari da vam budu i više nego jasne. I to je ono što vama treba da bude jasno u svakom smislu te reči. Nikada nemojte da mislite da u bilo kom smislu te reči da bi ove osobe dozvolile da ih iko osproave. One su tu da zaista i više nego srčano brane svoje ličnosti. I to je nešto što je sigurno u svakom smislu te reči. Nikada nemojte da posumnjate u njih u bilo kom smislu te reči.Tako da zaista nemojte da pomislite u bilo kom smislu te reči da bi one sebe ikada osporile.

Pridruži se u našu grupu ako si SKORPIJA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Žena rodjena u znaku Škorpije je žena koja ima moć da ljude usmeri ka tome da je poštuju. Žena koja ima autori nad osobama u svojoj okolini. Ona je dokazala mnogo puta da je kao prijatelj i draga osoba verna i posvećena. Dokazala je da je žena koja je verna i odana. Žena koja nikada ne bi učinila nažao ljudima u svojoj blizini.

Ova dama je neko ko nikada ne bi učinila izdaju ljudima oko sebe. Nikada se ne bi služila lažima i manipulacijama. Ne podnosi ljude koji se sa takvim prevarama vode kroz život i zbog toga nikada tako nešto ne bi uradila.