Zena skorpija ko je pokusa da zgazi ona ga samo pregazi.

Zena skorpija ko je pokusa da zgazi ona ga samo pregazi.

Januar 14, 2022 Aus Von luca

Žene koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu žene koje zaista u svakom smislu te reči samouverene. Nikada ne treba da u bilo kom smislu te reči da poljuljate to. Kod njih ako neko nekada i pokuša da uradi to, jako loše prođe u životu. I to zaista generalno gledano jeste jedna velika isina. Tako da trebaju neke stvari da vam budu i više nego jasne. I to je ono što vama treba da bude jasno u svakom smislu te reči. Nikada nemojte da mislite da u bilo kom smislu te reči da bi ove osobe dozvolile da ih iko osproave. One su tu da zaista i više nego srčano brane svoje ličnosti. I to je nešto što je sigurno u svakom smislu te reči. Nikada nemojte da posumnjate u njih u bilo kom smislu te reči.Tako da zaista nemojte da pomislite u bilo kom smislu te reči da bi one sebe ikada osporile.

Pridruži se u našu grupu ako si SKORPIJA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Žena rodjena u znaku Škorpije je žena koja ima moć da ljude usmeri ka tome da je poštuju. Žena koja ima autori nad osobama u svojoj okolini. Ona je dokazala mnogo puta da je kao prijatelj i draga osoba verna i posvećena. Dokazala je da je žena koja je verna i odana. Žena koja nikada ne bi učinila nažao ljudima u svojoj blizini.

Ova dama je neko ko nikada ne bi učinila izdaju ljudima oko sebe. Nikada se ne bi služila lažima i manipulacijama. Ne podnosi ljude koji se sa takvim prevarama vode kroz život i zbog toga nikada tako nešto ne bi uradila.

Seiten: 1 2