ZENA SKORPIJA: Mnogi joj nisu ni DO KOLENA, ona je STRAH i TREPET, nju SVI POSTUJU i svi joj se DIVE!

ZENA SKORPIJA: Mnogi joj nisu ni DO KOLENA, ona je STRAH i TREPET, nju SVI POSTUJU i svi joj se DIVE!

September 16, 2018 Aus Von Pleomax993

Zena skorpija je dama koja se nicega ne plasi, kod nje strah ne postoji, ona pokazuje samo hrabrost, zena skorpija izaziva paznju, ona je htela to ili ne, uvek u centru paznje, zene skorpije se mnogi plase, a svi zenu skorpiju postuju…

 

Zena skorpija se ponasa odvazno, odvaznost se kod nje uvek moze primetiti, u svakom pokretu zene skorpije, u svakom postupku se primeti velika sigurnost. Zena skorpija uvek zna sta zeli, a isto tako zna i kako to da dobije. Zena skorpija je dama koja nikada nije neodlucna, iako mnoge zene karakterise upravo neodlucnost, to ne vazi za zenu skorpiju, ona jednostavno uvek zna sta zeli da dobije i upravo se za to i bori.

Zena skorpija je veoma inteligentna dama, dama koja pomera granice uz pomoc svoje inteligencije, ona pronalazi resenja za najvece probleme, ona pronalazi izlaz iz onih nemogucih situacija. Nemoguce je zateci zenu skorpiju nepripremljenom, kod nje je veoma izrazena intuicija, ona je intuitivna dama koja kao da moze da predviti neka buduca desavanja, jednostavno zena skorpija je spremna na sve, spremna je na svaki moguci scenario.

Zena skorpija ume da pokaze tvrdoglavost, ali njoj veoma cesto tvrdoglavnost ne predstavlja manu, cak sta vise veoma cesto joj upravo tvrdoglavost predstavlja vrlinu, zena skorpije je tvrodglava i upravo zbog toga ona ne odustaje, upravo zbog toga ona uvek dobije ono sto zeli.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2