Zena SKORPIJA: NE GOVORI O LJUBAVI NEGO JE DOKAZUJE – Sve je kod nje PODREDJENO DELIMA!

Zena SKORPIJA: NE GOVORI O LJUBAVI NEGO JE DOKAZUJE – Sve je kod nje PODREDJENO DELIMA!

Januar 4, 2019 Aus Von Pleomax993

Zena skorpija je jedna veoma interesantna dama, mnogi ne mogu sa njom, a istovremeno ne mogu ni bez nje, ona jednostavno ume nekada da napravi problem od obicne sitnice, medjutim ono zbog cega je svi zele kraj sebe jeste zbog toga sto ona moze svakome zivot da pretvori u najlepsi san. Zena skorpija je dama koja svojim delima dragim osobama ulepsava trenutke…

 

Polazi uvek od sebe. Upravo je to ono sto posebno vazi za zenu skorpiju. Zena skorpija je dama koja ne zeli da slusa drage osobe kada joj govore o svojoj ljubavi, nego ona zeli da tu ljubav primeti na brojnim delima, i upravo zbog toga zena skorpija nikada ne govori o ljubavi nego ona svoju ljubav dokazuje i to samo delima.

Zena skorpija je dama kojoj nikada ne nedostaje snage, ona je dama koja ima snage za sve i ona ce uvek imati snage da se bori. Zena skorpija ne odustaje, ona ima svoje ciljeve i zamisli ona je toliko odvazna dama da ona zaista prati svoje snove. Medjutim, zena skorpija veoma retko misli na sebe, ona skoro pa nikada ne misli na sopstvenu srecu, uvek je zeni skorpiji bila mnogo vaznija sreca voljenih osoba i to se sigurno, sve dok ona postoji, nece promeniti.

Zena skorpija je dama koja ima mnogo mana, medjutim ona ima jednu veoma bitnu sposobnost, ona ima sposobnost da usreci i niti jedan covek na svetu ne moze da usreci kao sto to moze ona.

Zena skorpija neke osobe voli zaista neverovatno mnogo, medjutim retko se od nje moze cuti “volim te“,  zena skorpija nikada nije govorila o ljubavi, to nije njen stil, ona je oduvek svoju ljubav dokazivala samo delima. Svakoga dana zena skorpoija cini razna dela uz pomoc kojih pokusava da usreci voljene osobe, i ona ce sigurno nastaviti da cini brojna dela.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2