ZENA SKORPIJA: Ona je STRAH I TREPET za mnoge, nju svi MORAJU da postuju, sve sto ona pozeli to MORA BITI NJENO!

ZENA SKORPIJA: Ona je STRAH I TREPET za mnoge, nju svi MORAJU da postuju, sve sto ona pozeli to MORA BITI NJENO!

5 Septembra, 2018 Off By Pleomax993

Zena skorpija je zena koje se mnogi plase, nje se plase samo one osobe koje su lose i to zbog toga sto znaju da ona svima vraca po zasluzi, zena skorpija je dama koju svi postuju i dama koja moze da se izbori za sve…

 

Zena skorpija se ponasa veoma hrabro, u njenom ponasanju se moze primetiti velika hrabrost, kod zene skorpije se nikada strah ne moze primetiti, ona je samouverena i odvazna.

Zena skorpija shvata da je zivot samo jedan, i zbog toga ona ne zeli da ga trosi na one lose ljude, ne zeli da ga trosi na neke nebitne stvari, zena skorpija zeli da svoje dragoceno vreme trosi na najbolji moguci nacin.

Zena skorpija je dama koja nikada nikoga ne bi prva povredila, ona ne zeli da povredjuje ljude, ona to nikada ne cini, ali ako neka osoba nju povredi, ona ta osoba moze biti ubedjena da se na tome nece zavrsiti, zena skorpija nikada nikome ne ostaje duzna, ona svima vraca samo po zasluzi.

Zena skorpija je veoma pravedna, nikada kompromisi kod nje oko pravde ne postoje, ona zna sta je pravedno i uvek pravda mora da postoji u njenom okruzenju.

Zena skorpija je pravi ”strah i trepet” za mnoge, zaista je se mnogi ljudi plase, ali kao sto je vec receno nje se plase samo osobe koje su je na neki nacin povredile, one se plase zbog toga sto zna da zena skorpija nece ostati duzna, oni se plase zbog toga sto znaju da zena skorpija nece ostati nedorecena.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2