Zena SKORPIJA: Ona ne ceka KARMU, ko je nagazi, ona ga POGAZI!

Zena SKORPIJA: Ona ne ceka KARMU, ko je nagazi, ona ga POGAZI!

12 Oktobra, 2019 Off By Jovana

Neko veruje u karmu, neko veruje u to da se u zivotu sve vraca. Medjutim, postoje i oni koji veruju iskljucivo u svoja dela i postupke. Neko veruje samo u svoju moc odbrane. Jedna od takvih osoba je i zena rodjena u znaku Skorpije.

Zena rodjena u znaku Skorpije je dama koja je naucila da se u zivotu oslanja iskljucivo na sebe. Ona veruje svom instinktu i svojim sposobnostima.

Zena Skorpija je veoma pravedna dama sa velikim srcem. Iako neki ne bi rekli, oni koji je poznaju znaju koliko njena ljubav vredi. Ona je zena koja sve daje za svoje voljene.

Zena Skorpija je veliki prijatelj. Ona je za ljude oko sebe i vise od prijatelja. Tu je za njih u svakom momentu. U stanju je srcano da se bori da bi njeni prijatelji bili srecni i ispunjeni.

Kao sto smo rekli ova zena je prijatelj kakvog mozete samo pozeleti. Medjutim zena Skorpija je neprijatelj kakvog se treba kloniti! Ova zena nedela koja su joj ucinjena ne prasta!

Ona ne ceka, za svu zlobu koja joj je ucinjena odmah naplacuje. Ona je veoma opasan neprijatelj i zaista ne treba je izazivati. Ko se njoj suprostavlja igra se sa svojom srecom i sudbinom.

Ona je spremna ljudima koji joj ucine veliko zlo da zagorca zivot. Udarice najnize moguce ako treba da bi nezeljene likove sklonila iz svog zivota.

Verujte niko ovu zenu ne zeli kao neprijatelja. Ona nikome ne ostaje duzna i nikome ne prasta ko joj stane na zulj. Bas nikome!

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2