Zena SKORPIJA: Zena koja ima VATRU U SRCU i koja je puna ENERGIJE!

Zena puna samopouzdanja, sigurna u svoje odluke, u svoje izbore i u svoja dela. Nikada se ne bi uputila na nesto u sta nije sigurna.

Mada postoji nacin kada je neko moze naterati da uradi nesto sto mozda nije ni znala da moze. Dovoljno joj je reci da nesto ne moze i postaje svemocna zena. Ta zena moze sve, sve je za nju moguci iz inate prema onome ko se nada njenom neuspehu.

Ali to njeno prihvatanje nepoznate obaveze nije radi reda. Ona onda daje svoj maksimum da navodna nemoguca misija bude uspesno ispunjena. Ne voli da je neko podcenjuje i da u bilo kom smislu omalovazava njene sposobnosti. Ona takvim ljudima voli da dokaze da nisu nista bolji od nje. Sta vise da moze cak i da bude bolja. Samim tim sto ne podcenjuje njihove sposobnosti pokazuje da je bolji covek od njih.

Skorpija je zena koja ima vatru u srcu, puna je strasti i energije. Uporna je u svojim namerama i ne postoji sila koja ce je zaustaviti.

Ona odlicno zna ko su joj u zivotu prijatelji, a ko to nikako nije. Nije naivna, nije glupa i zbog toga ne ocekujte da padne na lepe i prazne reci.

Ako pokusate da se sluzite lazima u komunikaciji sa njom ocekujte da ospe paljbu na vas. Ona je jednostavno zena koja ne podnosi lazi. Za nju je laz isto sto i izdaja. Ona mnogo toga moze da oprosti ako vidi da se neko kaje zbog svoje greske. Ali nikada ne ocekujte od zene Skorpije da oprosti laz i prevaru.

Nastavak na sledecoj stranici…