Žena STRELAC: MOĆNE ŽENE, KOJE SU JAKO AMBICIOZNE, U NJIHOVIM NAMERAMA IH NIŠTA NE MOŽE POKOLEBATI!

Žena STRELAC: MOĆNE ŽENE, KOJE SU JAKO AMBICIOZNE, U NJIHOVIM NAMERAMA IH NIŠTA NE MOŽE POKOLEBATI!

Juni 14, 2019 Off By Jovana

ŽENE KOJE IMAJU JAKO JAK KARAKTER

Žene koje su rođene u ovom horoskopskom znaku su žene koje su izuzetno jake i stabilne ličnosti. Imaju izgrađeno mišljenje o svemu, ne može nikada niko da utiče na njihovo mišljnje. Osobe su koje su jako inteligentne i koje to i ne vole toliko da potenciraju. Ali kada je neophodno to itekako potenciraju i vole da pokažu. Nikada neće dozvoliti da neko pokušava da manipuliše njima, to je nešto na šta jako burno reaguju. Mogu da budu jako mirne osobe koje su povučene i koje nikada nikoga neće prve dirati. To im je karakterisitka po kojoj ih svi znaju, svi ih znaju kao jako staložene osobe. Ali onaj ko pokuša da se poigra sa njima na bilo koji način osetićete šta je osoba koja ne da na sebe. Ači ovo je u pravom smislu te reči, zaista ne vole da im iko vređa inteligenciju.

UŽIVAJU U SVOJOJ SLOBODI

Osobe su koje su zaista slobodne i ne vo,e da ih iko ogranučava. Jer se dešava da nekada pojedine osobe žele da ih sputaju jer se osećaju ugroženo pred njih. To se pogotovo odnosi na kolege sa posla, osećaju veliku zavist i žele da svaki način da ih ukolne sa pute. Ali one su previše pametne da bi upale u zamku tih ljudi. One ne bi dozvolile ni nekom svom bližnjem da ih ograničaa, a kamoli kolegama sa posla. To ne postoji solucija dabi dozvolile jer su osobe koje uvek razmišljaju svojom glavom.

One jako lako mogu da procene te ljude koji im žele zlo i koji žele da im podmetnu neku zamku u životu. Odgovore im uvek na adekvatan način jer su i previše spremne na te stvari i jako lako znaju da se postave  u tim situacijama. Takođe i kada su u vezi ne dozvoljavaju nikome da ih ograničava i da one moraju da se ponašaju po nečijim pravilima.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

Stranice: 1 2