ZENA STRELAC… Ona je MOCNA DAMA koja se nicega ne PLASI, ona je veoma cesto NEDODIRLJIVA i NEUHVATLJIVA, sve sto POZELI ona i DOBIJE…

ZENA STRELAC… Ona je MOCNA DAMA koja se nicega ne PLASI, ona je veoma cesto NEDODIRLJIVA i NEUHVATLJIVA, sve sto POZELI ona i DOBIJE…

Juli 19, 2018 Off By Pleomax993

Zena strelac – zena koja je pre svega prepoznatljiva po svojoj velikoj hrabrosti, ne postoji nista cega se ona plasi…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

Zena strelac je pravi san za mnoge, mnogi mastaju i sanjaju da je imaju kraj sebe, ali to je skoro pa nemoguce postici, zenu strleca imaju kraj sebe samo oni odabrani, samo oni “pravi srecnici“.

Zenu strelca mnogo toga karakterise, ali se kod nje pre svega istce njena velika hrabrost, zena strelac nikada ne pokazuje ni trunku straha, ona se ne plasi nicega, a uz pomoc svoje hrabrosti je spremna da pokusa da ostvari sve ono do cega joj je stalo.

Zena strelac je odvazna dama koja uvek zna sta zeli, nikada zena strelac nije neodlucna, ona ne razmislja previse, njoj u prirodi nije dugo razmisljanje, nego zena strelac uvek zna sta zeli, a ona uvek pronalazi jednostavne nacine da to sto zeli na kraju i dobije.

Zena strelac zaista nekada izgleda neuhvatljivo, nju retko moze ko da prati, a sve zbog toga sto nju pokrece njena pozitivna energija, a upravo zbog pozitivne energije ona je uvek u pokretu, uvek pokusava da nesto ostvari.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3