Zena Strelac… Ona je pravi BORAC, posle svakoga PORAZA ona je samo jos JACA, ne PLASI se nicega, ona je DAMA NESALOMIVOG DUHA!

Zena Strelac… Ona je pravi BORAC, posle svakoga PORAZA ona je samo jos JACA, ne PLASI se nicega, ona je DAMA NESALOMIVOG DUHA!

Juli 23, 2018 Off By Pleomax993

 

Zena strelac je upravo poznata po tome sto se uvek bori, zena strelac je pravi borac, ona se bori kako za uspehe, tako i za srecu, ona nikada ni od koje borbe ne odustaje, ona sebi ne dozvoljava da odustane od bilo cega, ona se uvek bori, i ona je uvek uporna, a kada zena strelac nesto zeli i kada joj je do necega stalo onda je ona uporna i istrajna sve do konacne pobede.

Ona svoj zivot zivi hrabro, dok mnogi razmisljaju o zivotu, zena strelac svoj zivot koristi na najbolji moguci nacin, ona svoj zivot koristi bas onako kako je i potrebno, ona cini sve ono sto joj srce zeli i zbog toga ona uvek ima srece u zivotu.

Zena strelac je zena koju mogu da poraze neki ljudi, neke situacije, ali zapravo je za nju svaki poraz samo jedna vrsta lekcije, ona prosto ne priznaje poraz, ona posle svakog poraza ustane i bori se jos jace, zenu strelca porazi uvek motivisu.

Zena strelac veoma dobro zna koliko je se tesko izboriti za srecu, i upravo zbog toga ona nikada ne ocekuje da joj zivot pokloni srecu, zena strelac je navikla da se za sve u zivotu izbori, pa tako isto ona zeli da se izbori za srecu, zena strelac poklone ne prihvata, zena strelac zeli da se za sve izbori.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3