Zena STRELAC: Ona se nikome NE PRAVDA, zivi svoj zivot KAKO ONA ZELI!

Zena Strelac je dama koja prezire dvolicnost kod ljudi. Ona to ne podnosi isto kao kada neko  pokusava da joj servira jeftinu laz. Nema problem sa istinom i uvek u lice kaze sve sto ima. Cak i kada se nekome to ne svidja, ona je otvorena i iskrena.

Nikada ne misli nekome da se pravda za svoje postupke i da polaze racuna za svoje odluke, dela i planove. Cini ono sto zeli i voli svoju slobodu. Nikada ne bi to dozvolila, jer bi automacki postala rob, a ona to nikako nije, niti joj ta uloga lezi. Samouverena i svoja, zivi svoj zivot kako zeli, ne kako drugi kazu!

Zbog njenih jakih osobina i karaktera ne moze svako da se uklopi sa njom niti da joj bude prijatelj. Da se razumemo, ni ona to ne zeli. Sigurno nece svoje tajne i svoj zivot deliti sa bilo kim, tek tako. Po tom pitanju ove dame su veoma oprezne i znaju kome mogu da veruju. One imaju svoj krug prijatelja kojima veruju i sa kojima provode vreme pricajuci o zivotu.

Zena rodjena u znaku Strelca ima neverovatnu moc za procenu ljudi. Ona moze da proceni kakav covek stoji ispred nje, da li je iskren ili laze. Veruje svojim procenama i zna koga pusta u svoj zivot, a koga ne.

Ova zena ima veliko srce. Ona zivi za istinu i bori sa za nju. Ne podnosi ljude koji misle da mogu lazima manipulisati sa njom. Ti isti nemaju ni pravo da budu u njenom zivotu.

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj stranici…