Zena STRELAC: Ona se nikome NE PRAVDA, zivi svoj zivot KAKO ONA ZELI!

Zena STRELAC: Ona se nikome NE PRAVDA, zivi svoj zivot KAKO ONA ZELI!

Maj 14, 2019 0 By Jovana

Zena Strelac je dama koja prezire dvolicnost kod ljudi. Ona to ne podnosi isto kao kada neko  pokusava da joj servira jeftinu laz. Nema problem sa istinom i uvek u lice kaze sve sto ima. Cak i kada se nekome to ne svidja, ona je otvorena i iskrena.

Nikada ne misli nekome da se pravda za svoje postupke i da polaze racuna za svoje odluke, dela i planove. Cini ono sto zeli i voli svoju slobodu. Nikada ne bi to dozvolila, jer bi automacki postala rob, a ona to nikako nije, niti joj ta uloga lezi. Samouverena i svoja, zivi svoj zivot kako zeli, ne kako drugi kazu!

Zbog njenih jakih osobina i karaktera ne moze svako da se uklopi sa njom niti da joj bude prijatelj. Da se razumemo, ni ona to ne zeli. Sigurno nece svoje tajne i svoj zivot deliti sa bilo kim, tek tako. Po tom pitanju ove dame su veoma oprezne i znaju kome mogu da veruju. One imaju svoj krug prijatelja kojima veruju i sa kojima provode vreme pricajuci o zivotu.

Zena rodjena u znaku Strelca ima neverovatnu moc za procenu ljudi. Ona moze da proceni kakav covek stoji ispred nje, da li je iskren ili laze. Veruje svojim procenama i zna koga pusta u svoj zivot, a koga ne.

Ova zena ima veliko srce. Ona zivi za istinu i bori sa za nju. Ne podnosi ljude koji misle da mogu lazima manipulisati sa njom. Ti isti nemaju ni pravo da budu u njenom zivotu.

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2