Zena VAGA: Ima LEPOTU KAOJA PRIVLACI i KARAKTER KOJI ZADRZAVA!

Zena VAGA: Ima LEPOTU KAOJA PRIVLACI i KARAKTER KOJI ZADRZAVA!

15 Maja, 2019 Off By Jovana

Zene rodjene u znaku Vage poznate su kao veoma lepe dame. One su proglasene za najlepse zene zodijaka.

Njihova lepeto, elgancija, zenstvenost i karakter ne ostavljaju nikoga ravnodusnim.

Njihova lepota nije samo ono sto ih krasi, nije prazna i to je ono sto je zaista posebno kod njih. One svojim izgledom lako mogu privuci muskarca kog pozele, ali tu se ne stavlja tacka. Nije dovoljno samo neko da bude lep da bi zadrzao zeljenu osobu pored sebe. O tome je suvisno govoriti, jer je svima poznato da je potrebno mnogo vise. Potreban je stav, karakter i stabilna licnost da bi taj muskarac ostao pored zene. Upravo to sve ona i ima. Odlicno zna sta zeli u zivotu i kako do toga da dodje. Nije ni glupa ni nesposobna. Naprotiv. Ova dama rodjena u znaku Vage je izuzetno inteligentna i samouverena. Ona svojim stavom i karakterom itekako ume da zadrzi partnera pored sebe.

Ove dame su inace osobe koje vole da rade na sebi, kako na fizickom izgledu, tako i na svom obrazovanju. One dosta citaju, informisu se i zele da saznaju mnogo novih informacija koje ce im sluziti u zivotu.

Takodje poseduju manire prave dame. Ne vole ljude koji se ponasaju nekulturno i prosto. Dobro vaspitanje i postovanje je izraz njihove licnosti. Vole da istaknu da se u njihovom drustvu treba ponasati u skladu sa postojanjem dame u istom. Ne vole psovanje i kada neko od sebe pravi budalu da bi bio zapazen. To nikako ne ide uz nju i zato takve ljude i izbegava.

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2