Zena VAGA: Ima LEPOTU KAOJA PRIVLACI i KARAKTER KOJI ZADRZAVA!

Zena VAGA: Ima LEPOTU KAOJA PRIVLACI i KARAKTER KOJI ZADRZAVA!

Maj 15, 2019 Off By Jovana

Muskarci su prosto fascinirani damom rodjenom u znaku Vage. Takodje je poznato da ova lepotica ima dosta udvaraca oko sebe. Uprkos tome ona je veoma izbirljiva i dobro pazi kome daje svoje srce. Zna koliko vredi i zeli muskarca koji moze da ide u korak sa njom.

Kada neko osvoji njeno srce i postane deo njenog zivota, predaje se toj ljubavi u potpunosti. Postaje osvecena zeljama i potrebama svog partnera. Trudi se da ta ljubav vecno traje, jer tada ne vidi nikoga drugoga sem voljenog muskarca.

Iako ima dosta udvaraca kao sto smo rekli, ona nikada ne bi prevarila partnera. Koliko god iskusenaj da se pojavi pred njom ostaje dosledna svojoj ljubavi.

Isto tako ova dama nikada nece oprostiti prevaru. To je za nju najveca izdaja. Partner koji prevari ovako divno bice moze da se spremi da snosi posledice. Niko ne moze da se poigra sa osecanjima ove dame koja voli iskreno i beskonacno, a da prodje nekaznjeno.

Zena rodjena u znaku Vage nije posvecena samo u ljubavi, vec i u prijateljstvu. Ona nikada ne bi ostavila svoje prijatelje na cedilu i jako ih postuje. Oni znaju da mogu da joj veruju i da je tu uvek da pruzi podrsku i pomoc.

Ova dama takodje je veoma uspesna i u poslovnom svetu. Prosto zbog svoje inteligencije, marljivosti i upornosti, ona dostize sve ciljeve. Kada nesto zamisli ne staje dok ne ostvari sto zeli. Niko ne moze da upravlja njom, jer je itekako pametna i samouverena.

Zena rodjena u znaku Vage je kraljica lepote i inteligencije!

Stranice: 1 2