Zena Vaga: Lepotom privlaci, a karakterom zadrzava – Ona je savrsena!

Zena Vaga: Lepotom privlaci, a karakterom zadrzava – Ona je savrsena!

19 Februara, 2020 Off By Pleomax993

O njoj se govori mnogo, o njoj se govori i vise nego sto bi to ona zelela. Medjutim, Zena Vaga je prosto dama koja je rodjena kako bi se isticala i kako bi izazivala paznju. Ona izaziva paznju kako sa svojom lepotom, tako i sa svojim hrabrim delima…

 

Ona sve moze i sve sme. Zena vaga je dama koju krasi velika hrabrost i upravo je ona vodi kroz zivot. Nikada se ona nije plasila problema niti poteskoca i to zbog toga sto je oduvek bila svesna da je od svega mnogo jaca. Zena vaga jeste uspela da se izbori za brojne uspehe u zivotu, ona jeste uspela da se izbori cak i za ostvarenje nekih zivotnih snova, ali nju drugi ljudi vole najvise zbog toga sto je ona dobar covek.

Zena vaga je dama koja se nije promenila iako je mnogo razloga za to imala. Ona je ostala ista. Ona je ostala dosledna svojoj dobroti. Zena vaga zapravo nikada sebi nije dopustila niti jedno lose delo i zbog toga joj se savest cista.

Ipak, zena vaga svakako najvise paznje izaziva zbog svoje lepote. Mnogi su slozni u jednom, a mnogi su slozni da od nje lepsa dama na ovom svetu ne postoji. Upravo je zbog lepote mnogi zele kraj sebe u vezi, ali nju kraj sebe ne moze imati u vezi svako ko to pozeli. Zena vaga je za mnoge osobe nista drugo nego pusti san, a ona ce za mnoge osobe zauvek ostati nista drugo nego pusti san.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2