Zena VAGA: Nju niko NE MOZE DA MENJA! Ona ima svoje STAVOVE i cvrsto ih se drzi!

Zena VAGA: Nju niko NE MOZE DA MENJA! Ona ima svoje STAVOVE i cvrsto ih se drzi!

Juli 11, 2019 Off By Jovana

Zena rodjena u znaku Vage je dama koja je rodjena da voli i da bude voljena.

Ona je dama koja zivi za ljubav i koja ume da voli kao nijedna. Ona je spreman na mnogo toga zarad ljubavi i srece voljenih osoba.

Spremna je da se zrtvuje i odrekne mnogo toga zarad srece i mira njenih bliznjih.

Ona je zaista pozrtvovana devojka, zena, supruga, cerka, majka, prijatelj… Ona zna kako da usreci ljude oko sebe i kako da im izmami osmeh na licu.

Medjutim ova dama nikada nikome ne bi dozvolila da je menja. Niko ne moze da promeni osobu kakva je zena rodjena u znaku Vage. Ona je jednostavno zena puna ljubavi i razumevanja, ali daleko od toga da je naivna. Odlicno zna da se brani i brine o sebi.

Ove dame su olicenje zenstvenosti, neznosti i svih lepih osobina koje treba da poseduje jedna zena. Veoma senzualna i sarmantna. Uvek je u potrazi za muskarcem koji ce postati centar njenog sveta. Kada ga nadje potpuno se predaje njihovoj ljubavi. Ona svojom zenstvenoscu i harizmom jaci pol ostavlja bez daha. Ali pored toga krasi je veliki intelekt koji poseduje zena Vaga.

Samo ona moze da upravlja svojim zivotom, svojim odlukama i svojim izborima. Niko ne moze da se mesa u to, niti ce ona dozvoliti. Gresila ili radila pravu stvar, ona je sama krojac svog zivota. Iz svojih gresaka uci i one prave od nje licnost kakva jeste. Nije ona od onih zena koje ce biti slabe i bespomocne. Ne, ona je naprotiv dama koju porazi jacaju i iz svakog poraza ustaje bolja i jaca.

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2