ZENA VAGA – zbog cega je mnogi cene, kakve to sve kvalitete poseduje, zbog cega je mnogi vole?!

 

Kada je u pitanju ponasanje zene vage ono je uvek umereno, kod nje nema nista sto se istice, nego uvek pokusav da ostane smirena, ma kakve situacije da se desavaju oko nje vage ce se truditi da zadrze smirenost i koncentraciju posto znaju da su one bitne, od vaga se uvek moze ocekivati pravi odgovor.

Sto se tice razmisljanja vage, ona se uvek trudi da donese ispravnu odluku, ma o cemu da se radilo, one su znak koji najvise vremena moze da razmislja a veoma joj je bitno da joj to razmisljanje na kraju donese rezultate kakve ocekuje.

 

Pridruži se u našu grupu ako si VAGA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Mnogi za zenu vagu smatraju da stvarno predugo razmislja, ali to niko nema pravo da ”ospori” vagi, posto su vage oprezne, a upravo je to razmisljanje nesto sto zeni vagi donosi uspehe, odnosno cini da sve ono sto ona odluci bude ispravno.

Ono sto je zeni vagi takodje bitno jeste da je uvek u nekom realtivno mirnom okruzenju da oko nje nema problema.

Zena vaga se uvek trudi da ne bude u ”centru” neke rasprave ili nesuglasica, a nije redak slucaj kada zena vaga se umesa u raspravu neke dve osobe, samo kako bi tu raspravu ”okonacala” kako bi smirila situaciju i kako bi sve bilo dobro, veoma joj je stalo da u njenom okruzenju ne postoje problemi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Odgovori