Zena Vodolija , je zena koju pokrece ljubav i emocije sa njima sve bez njih nista.

Zena Vodolija , je zena koju pokrece ljubav i emocije sa njima sve bez njih nista.

Oktober 12, 2022 Aus Von luca

Žena u ovom znaku zodijka je pre svega ta koja je sigurna u sebe i u svoje odluke!

Pripadnice lepšeg pola u ovom znaku zodijka su te koje znaju koliko vrede. Koje jako dobro znaju na koji način posupaju. I koliko truda i odgovornosti ulažu kada donose odluke. Samim tim nikada ni u jednoj situaciji ne sumnjaju u sebe  i u svoje korake. Jer su pre svega one te koje ne dozvoljavaju da bilo ko utiče na njih. Ne dozvoljavaju da bilo ko pokuša da ih sputa u njihovim ciljevima. Jer su i više nego ambiciozne i odluče. Ali uz sve to one su potpuno samostalne i stabilne osobe. Osobe koje se u svakoj situaciji trude da budu mirne i odgovorne. Žene koje sebi nikada neće dozvoliti ishitrene i nepromišljene situacije. Situacije koje će ih na bilo koji način ugroziti. Ili koje će ih dovesti u neprijatnu situaciju.

 

Pridruži se u našu GRUPU ako si VODOLIJA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Takođe, ovo su žene koje pred sebe postavljaju i više nego složene i visoke ciljeve. Jer su to žene koje se svakako ne zadovoljavaju malim stvarima. I kojima nikada nije dovoljno ono što im se servira. Vole u životu da se trude. I vole na pravi način da pokažu svoje sposobnosti i stabilnosti. Nikada nisu te koje će na sebe preuzeti obavezu u koju nisu sigurne. Takođe, znaju koliko mogu da daju. I u tom smislu daju se maksimalno. One su te koje često pokreću i motivišu ljude oko sebe. Jako im je bitno da su njima dragi ljudi srećni i zadovoljni.

One su te koje znaju šta znači isrena i potpuno lojalna podrška. Zato uvek i svuda ističu značaj porodice i dragih ljudi. U tom odnosima one su potpuno posvećene i otvorene. One su te koje će bez razmišljanja stati u zaštitu dragih ljudi. Baš uvek kada je to potrebno. Jer za njih je to svakako dokaz pravih i čistih namera. Kada je bilo koji odnos u pitanju.

Nastavak na sledećoj strani…

Seiten: 1 2