Zena VODOLIJA: Ona tesko ode, ali kada je neko IZGUBI, NEMA NAZAD!

Zena VODOLIJA: Ona tesko ode, ali kada je neko IZGUBI, NEMA NAZAD!

Juni 26, 2019 Off By Jovana

Zena rodjena u znaku Vodolije je dama koja ili voli ili ne voli. Ili ste deo njenog zivota ili ne. Kod nje izmedju ne postoji.

Ona ili voli celim bicem ili ne postojite za nju. Ona nista ne radi polovicno. Ona ne zna da voli sa pola srca. Ona ne zna da grli sa jednom rukom. Ona ne zna da radi nista sto nije u potpunosti.

Bas iz tog razloga ova zena je itekako vezana za ljude koje voli. Ona se predaje u potpunosti i posvecuje maksimalno.

Vodolija je zena koja je uvek tu za svoje najdraze. Nikada ih nece ostaviti same i okrenuti im ledja. To nikako. Ona je bas ta koja zeli da je u svkom momentu deo njihovog zivota. Zeli da je uz nju kako u lepim momentima, tako i u onim tezim. Kada dodju teska vremena ona probleme svojih bliznjih dozivljava kao svoje, ali bukvalno. Srcano se bori da ih resi i da taj teret skine sa ledja voljene osobe. Nikada se nece okrenuti i praviti slepa na bol drage osobe. To nikako. Sta vise, ona se uvek trudi da bude u toku sa svim desavanjima u zivotu najmilijih.

Ona nikada nece okrenuti ledja i otici tek tako iz zivota drage osobe. Nikada se nece predati u startu i odustati od osobe koju voli. To kod nje nije tako lako. Ona kako se da maksimalno, tako se maksimalno i trudi da se bori za ljubav dragih ljudi. Nije bitno da li se radi o ljubavi prema porodici, prijateljima ili partneru.

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2