Žena VODOLIJA: Sa njenim osećanjima se NE MOŽEŠ IGRATI! Ona odlazi SAMO JEDNOM I NE VRAĆA SE!

Sve lose sto joj se desavalo u zivotu ju je samo ojacalo. Ono sto bi druge ljude promenilo, nju je ojacalo. Zena Vodolija je i suvise ponosna i tvrdoglava dama kako bi sebi mogla dopustiti bilo kakvu promenu i zbog toga ce ona zauvek ostati ista. U njoj kuca ”lavlje srce” i zbog toga njoj zaista niko nista ne moze…

Nemoguce je za nju rec koja ne postoji. Ona je dama koja veruje da za sve postoji nacin, a ako je neko spreman da se bori kako bi pronasao nacin, onda je ona spremna da se bori. Zena vodolija sve sto ima u zivotu, ona ima samo zahvaljujuci sebi. Zaista njoj niko ni u cemu nije pomogao i svi njeni uspesi su samo njena zasluga. Zena vodolija upravo zbog toga i jeste ponosna. Ona se ponosi sa cinjenicom da je do svega dosla uz pomoc svog rada i truda.

Zeni vodoliji zavide cak i mnogi muskarci. A oni joj pre svega zavide na neverovatnoj hrabrosti i odvaznosti. Zaista je ona neverovatno hrabra dama koja nikada strah ne pokazuje, a ona je toliko odvazna da uvek pokazuje kada joj je do necega mnogo stalo.

Zena vodolija nije navikla na neke stvari. Ona prvo nije navikla da se predaje. Zapravo to ona nikada nije cinila, niti ce bilo kada to i ciniti. Ona je oduvek pokusavala na sve nacine da se izbori za ono do cega joj je stalo i to se nikada ni nece promeniti. A sem toga ona nije navikla da se zali. Ma koliko da joj bilo tesko, ma koliko da se ona borila sa tugom i sa problemima, ona ce i pored toga uvek odavati utisak veoma srecne dame. Upravo je osmeh njen zastitni znak, a ona se najvise smeje onda kada joj je najteze.