Zene BLIZANCI, LAVICE I RIBE su pravi AMONIJAK za MUSKARCE! Jos se NIJE RODIO ko bi im ODOLEO!

Zene BLIZANCI, LAVICE I RIBE su pravi AMONIJAK za MUSKARCE! Jos se NIJE RODIO ko bi im ODOLEO!

Mart 25, 2019 Off By Jovana

Ove dame kriju jednu osobinu ili bar takav pojam ostavljaju kada ih muskarci vide. Zene rodjene u znaku Blizanca, Ribe i Lava ostavljaju utisak nedodirljivih dama i to muskarce dovodi do ludila. Astrolozi tvrde da su ove zene prosto magnet za zavodjenje i da se zato nazivaju zene kraljice. Muskarci se neumorno trude kako bi uklonili tu nedodirljivost i privukli njihovu paznju, a zatim osvojili i njihovo srce. Ne znamo da li su one svesne svoje zenstvenosti i utiska kakav ostavljaju kod jacega pola, mi cemo pokusati za svaki znak zodijaka od ova tri priblizimo damama zasto je njihova neodoljivost kod muskaraca prema njima tolika i zasto su one nazvane kraljicama.

ZENA BLIZANAC

Ova dama je svesna sebe i svojih kvaliteta. Ona je neodoljiva takva kakva jeste. A svojim gestovima i postupcima ne ostavlja nikoga ravnodusnim. Ova dama zna da se ponasa medju ljudima, ima neodoljive manire, a njena prica i govor su toliko sigurni da na druge ostavlja utisak neodoljive dame.

Ona tacno zna kako da se ponasa i sta da uradi u datom momentu i medju ljudima pored kih je se nasla. Samom njenom pojavom ona privlaci paznju, a njeni samouvereni pokreti i gestikulacija ih ostavlja bez daha. Svaka zena blizanac je navikla na veliku paznju, ona zna da se snalazi odlicno i kada su sve oci uprte u nju. Hipnotise poglede, a muskarce ostavlja bez teksta. Ona je jednostavno magnet za jaci pol i zna kako da zavede muskarca koji joj se svidi, a da u jednu ruku na njega ostavi utisak nedodirljive kako bi se sto vise trudio oko nje.

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2