ZENI VAGI LEPOTA nista NE ZNACI,ona zeli nekog ko ce joj DATI DUSU i SRCE!

ZENI VAGI LEPOTA nista NE ZNACI,ona zeli nekog ko ce joj DATI DUSU i SRCE!

9 Oktobra, 2019 Off By DEA

VAGA

Ovo je znak koji je po mnogo cemu poseban i specifican.

Kaze se da je vaga neko ko ne zna sta   zeli ali je istina potpuno drugacija.  Zapravo moramo da kazemo da je ljubav jedne vage nesto sto je veoma tesko dobiti ali   ako vam podje za rukom onda ste vi srecan covek.

Zato sto pre svega jedna vaga nikada nece moci da  nanese bol nikome. Ona ima srce kakvo se samo moze pozeleti. Osoba je koja zna  da je ljubav najvaznija na svetu i koja uvek pokusava da kraj sebe ima one koji je vole.

Istina je da osobi rodjenoj  u ovom znaku nije lako da donese neke odluke

Ona inace vazi za nekog ko je neodlucan ali to nije zato sto je slaba kao licnost.

Bas naprotiv. Ona je neko ko je jak i snazan ali ko je siguran u to da ne zeli nikome da nanese bol. Upravo zato i dobro razmisli pre nego nesto kaze ili uradi. Ona ne zeli da dozvoli da bude kriva za necije suze ili za neciji bol  u bilo kom smislu.

Ako ne moze da pomogne i ucini ona sasvim sigurno nece naneti ni bol.

Bice je koje se vodi time da se sve  u zivotu vraca i placa. Zato   nastoji da zivi kao dobar covek i da nikoga ne povredi

Jer ako nikog ne povredis onda nemas cega da se bojis. To je njena zivotna  parola

Itekako veruje u karmu i zapravo  se zato retko kada ili cak  nikada nikom e ne sveti. Ako se pitate zasto, to je zato sto ona zna da ima neko ko sve gleda. I da ce svako dobiti bas ono sto je drugome poklonio.

Istina je da je ona veoma obazriva u svakom slucaju.

Zato ce dobro da pazi kome daje svoju  ljubav i svoje srce. Itekako ima problem sa tim da donese cak i one najmanje odluke ali to je bas zato sto ne zeli da bude povredjena.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2