Zeno obecaj sebi da ces postovati samu sebe, da ces sebi misliti dobro. Sebi si najvaznija !

Zeno obecaj sebi da ces postovati samu sebe, da ces sebi misliti dobro. Sebi si najvaznija !

17 Septembra, 2023 Off By luca

Draga,

Obecaj sebi da ćeš uvek poštovati sebe, tvoje snove, tvoje emocije i tvoje želje. Kao što cvet ne može da procveta bez sunčeve svetlosti, ni ti ne možeš da uspeš bez unutrašnje ljubavi. Sebe postavljaš kao prioritet nije sebično – to je neophodno. Daj sebi dozvolu da budeš sebična. Da sebično tražiš vreme samo za sebe, da sebično uradiš nešto što te čini srećnom.

Obecaj sebi da ćeš se maziti sa ljubavlju i pažnjom. Tvoja dobrobit nije ništa manje važna od dobrobiti drugih. Shvati da su tvoje potrebe jednako važne kao i tuđe. Sebe trebaš da voliš isto tako kako voliš druge. Prihvati da je tvoje mentalno, emocionalno i fizičko zdravlje važno.

Iskreno se obaveži da ćeš sebi misliti samo dobro. Zasadi seme samopoštovanja, samoljublja i samoprihvatanja. Gaji ga svakim pozitivnim mislima, ljubaznim rečima i ohrabrujućim delima. Odbaci sve negativne misli i okruži sebe pozitivnošću. Pokušaj da eliminišeš štetne obrasce razmišljanja i zamijeni ih pozitivnim afirmacijama.

Jurijemo kroz život trudeći se da zadovoljimo tuđa očekivanja i zaboravljamo da mi sami kreiramo našu sreću. Ne dozvoli da te nasele loše misli i brige. Upamti, ti si sama krojač tvoje sudbine i ti odlučuješ kojim će se pravcem tvoj život kretati.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Obecaj sebi da ćeš biti nežna prema sebi. Podseti se da si ljudsko biće koje čini greške, koje je ranjivo i koje ima emocije. Svi smo mi radovi u toku, svi mi imamo svoj ritam i tempo. Tvoj napredak i tvoja borba su samo tvoji.

U svetu u kojem će uvek biti pritiska da se prilagodiš, da se promeniš, da budeš nešto drugačije od onoga što jesi – odupri se. Poznaj svoju vrednost i obecaj sebi da ćeš biti odana sebi. Pretvori sebe u prioritet. Postani tvoja najbolja verzija sebe, ne za druge, već za sebe.

I, na kraju, nikada ne zaboravi da je će za tebe sreća i tvoja dobrobit biti tvoj krajnji cilj. Dok koračaš kroz život, uvek se sećaj ove obaveze prema sebi. Obavezala si se da ćeš voditi računa o sebi, da ćeš sebe postaviti kao prioritet i da ćeš sebi misliti samo dobro. Jer, ti si zaista najvažnija.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2