Zvezde im donose LOŠE VESTI: Ovim znacima će biti JAKO TEŠKO!

Zvezde im donose LOŠE VESTI: Ovim znacima će biti JAKO TEŠKO!

September 29, 2022 Aus Von Pleomax993

Naredni period nekim znacima neće doneti ono čemu se nadaju. Neke znakove očekuje mnogo velikih problema…

 

BIK

Dragi bikovi, vi zaista ne možete biti zadovoljni sa svim onim što vam se dešava u životu u poslednje vreme. Vi imate jako mnogo problema, a vama nažalost novi problemi stižu. Vama će se zapravo uskoro desiti neke stvari od kojih vi strahujete. Vama će se uskoro desiti neke stvari koje će vam veoma teško pasti. Vama će prvo naredni period doneti dešavanja zbog kojih biste mogli ostati bez zaposlenja. Jako mnogo negativnih dešavanja vas očekuje na poslu i vaše zaposlenje će biti pod jako velikim znakom pitanja.

Ipak, vama će svakako mnogo teže pasti dešavanja koja vas očekuju na planu ljubavi. Vama uskoro dolaze dešavanja na planu ljubavi koja vam se ni malo neće dopasti. Prvo vas očekuju neki postupci vašeg partnera sa kojima će vas on jako mnogo razočarati. Vaša voljena osoba će učiniti neke jako loše postupke i vi ćete početi da razmišljate o ljubavnom kraju.

A vi ćete se zaista odlučiti za ljubavni kraj onda kada budete saznali za nešto što će vaš partner učinio u prošlosti. Vi ćete saznati da vas je voljena osoba izdala sa nekim postupcima. Vi preko nekih postupaka vašeg partnera prosto nećete moći da pređete i zbog toga ćete se odlučiti za ljubavni kraj.

Nažalost, vama uskoro dolaze dešavanja zbog kojih ćete se boriti kako sa tugom, tako i sa velikim bolom. Vama naredni period neće doneti sreću kojoj se nadate nego će vam doneti tugu.

Nastavak na sledećoj stranici…

Seiten: 1 2