Zvezde porucuju u narednom periodu nekome ce se desiti cudo !

Zvezde porucuju u narednom periodu nekome ce se desiti cudo !

Oktober 16, 2022 Aus Von luca

Naredne dane  neko treba da provede u samoci jer mu drustvo nece bas prijati…

OVAN

Naredne dane ce obeleziti uspeh na polju novca. Najvaznija desavanja  vam trebaju kako bi ste ostvarili svoje snove, ali… Dragi ovnovi, vama naredni dani baš i neće doneti previše bitnih dešavanja. Zapravo će vam obeležiti samo jedno bitnije dešavanje, a ono što vas očekuje jeste novčani dobitak. Vi ćete naredne dane provesti u velikom miru.

BIK

Dragi bikovi, vi bi naredne dane trebali da iskoristite na što je moguće lepši i bolji način. To biste trebali da učinite zbog toga što će vam zbog položaja planeta aposlutno sve pogodovati i polaziti za rukom.   Naredni dan će vam doneti mnogo toga dobrog.  Ceznete za tim da se dese najvaznija desavanja na polju emocija.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi nećete moći da budete zadovoljni sa dešavanjima tokom narednih dana . Vi nećete moći da budete zadovoljin zbog toga što ćete imati jako mnogo problema. Vas tokom narednih dana pre svega očekuju veliki ljubavni problemi. Naredne dane  cete mozda provesti tuzni i usamljeni.

 

RAK

Dragi rakovi, vas tokom narednih dana očekuje nešto neočekivano. A ono što vas očekuje jeste povratak vašeg bivšeg partnera u vaš život. Ta osoba će vam se vratiti u život i ona će biti spremna na sve kako bi vas ubedila da je promenila.

LAV

Dragi lavovi, vi ćete imati jako mnogo problema i poteškoća tokom narednih dana. Vas problemi i poteškoće očekuju zbog toga što vam zvezde neće biti naklonjene. Vi ćete zaista jako veliku količinu opreza morati da pokažete tokom narednih dana.

DEVICA

Drage device, narednih dana će vam doneti najvaznija dešavanja na koja dugo vremena čekate. Naime, sve će u vašem životu postati mnogo drugačije i bolje za vas. Pre svega će vaši problemi prestati da postoje, a vi ćete razloga za onu najveću sreću imati zbog brojnih divnih dešavanja   i sa srecom cekajte naredne dane.

Nastavak na sledećoj stranici…

Seiten: 1 2