11 stvari bez kojih i najljepša žena izgleda loše!

11 stvari bez kojih i najljepša žena izgleda loše!

Juli 28, 2018 Off By luca

Ljudi će duže pamtiti činjenicu da ste ih nazvali da im čestitate rođendan ili da ste se sjetili da ne jedu određenu vrstu hrane kada ste ih zvali na večeru, nego što će se sjećati napora koji ste uložili u make-up i feniranje kose

S obzirom na to da je prva stvar koju na nekome primijetite fizički izgled, zaista je lako usredotočiti se na ljepotu nauštrb drugih važnih osobina, pogotovo kada se radi o ženama.

Mnogobrojni tabloidi fokusiraju se na celulit i druge fizičke “nedostatke” poznatih žena, a postoji masa članaka o tome kako žene izgledaju bez šminke. Marketing potiče žene da kupuju proizvode koji će im dati duge trepavice, sjajniju kosu, veće usne, tanji struk i ljepše pozadine.

Istodobno, ženama se govori da “prigrle svoju prirodnu ljepotu” i da izaberu da se osjećaju lijepim iznutra.

Nema nište loše u tome da izgledate dobro i da se osjećate samouvjereno, ali ponekad se čini da se vrijednost žene definira njenom ljepotom iznad svega. U današnjem društvu, biti lijep ima svoje prednosti, ali nije sve u tome.

Ukoliko dama nema sljedećih jedanaest osobina, žena nije žena u pravom smislu te riječi, bez obzira na njezin fizički izgled.

Zabavna

Biti zabavan znači pružiti trenutke sreće i smijeha svima oko vas. Pored toga, istraživanja pokazuju da su zabavne osobe vrlo privlačne. Na kraju, tko se ne bi volio družiti s osobom koja često zbija šale? I sami znate da je smijeh najbolji lijek.

Kreativna

Kreativne osobe promatraju sve oko sebe, traže nova iskustva i preuzimaju rizike. Istraživanja pokazuju da one i žive duže. Takve osobe su zanimljive i intrigantne.

Samouvjerena i karakterna

I to ne na način da se ne izvinite nakon što ste nešto učinili loše, već na način da znate tko ste, u što vjerujete i koliko vrijedite, bez isprike. Ovo izaziva poštovanje.

Spontana

Svakome je potreban prijatelj koji nas može pozvati na koncert, u kino, na piće ili bilo što drugo u posljednjem trenutku. Naravno da ćete prihvatiti poziv, jer je to novo iskustvo.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2