On želi tvoje društvo, a ne tvoju ljubav…

On želi tvoje društvo, a ne tvoju ljubav…

28 Jula, 2018 Off By luca

Nemoj nikome dopustiti da te iskorištava. On nije uistinu zainteresiran za tvoju ljubav. Uopće nije zainteresiran za tebe. Ne želi ulagati u taj odnos radi ljubavi. Ne želi se u potpunosti vezati uz tebe na dubokoj emocionalnoj razini. Neće ti darovati poklone samo da bi te usrećio.

On ne želi biti tvoj osobni motivator tijekom tvojih najkrhkijih i najranjivijih trenutaka. Ne želi ti dati zagrljaj i poljubac samo da bi izrazio svoju privrženost. On zapravo ne namjerava učiniti bilo kakvu značajnu gestu samo da bi ti izvukao osmjeh na lice.

Ne želi svaku večer ići s tobom u krevet, a svako jutro se buditi s tobom. On ti ne želi prenijeti toplinu svoje ljubavi radosnim zagrljajem. Nije mu stalo ni do jedne od tih stvari.

On se ne želi zaljubiti u tebe. Ne želi posvetiti previše svog vremena tebi. Samo želi biti uz tebe kad njemu to odgovara. Želi biti uz tebe kad se osjeća usamljen i ranjiv. Ne želi dijeliti ljubav s tobom. Samo želi da mu pružiš pažnju onda kad mu je nitko drugi ne želi dati.

Ne želi provesti ostatak života s tobom. Želi te samo onda kad god mu to odgovara – bez obzira na to što ti osjećaš, piše Realtionship rules.

On je sebičan. Zapravo se uvijek brine o tome kako se on sam osjeća i što misli. Uvijek mu je stalo do njegove osobne sreće i ispunjenja. Želi potpuno kontrolirati situaciju. On želi biti onaj koji manipulira okolnostima vašeg odnosa na način koji mu odgovara.

Želi nešto od tebe – ali nemoj se usuditi to nazvati ljubavlju. Jer ono što želi daleko je od toga. On samo želi tvoje društvo. Zapravo, nisi ti ono što želi. Samo želi da netko bude uz njega kako bi se osjećao bolje. On je toliko nesiguran da stalno traži potvrdu od drugih – bilo da je to od tebe ili od nekog drugog.

On samo želi kraj sebe toplo tijelo kada se osjeća loše. On želi lijepo i poznato lice kojem se može obratiti kad god život postane neugodan. Jednostavno želi da ga stalno netko podsjeća i uvjerava tko je on i da mu govori kakva je njegova vrijednost u životu. On želi to od tebe jer nikad to ne bi mogao dobiti od sebe.

Razmisli o tome. Piše li ti poruke kako bi se uvjerio da se osjećaš dobro? Odgovara li na tvoje poruke odmah ili te tjera da pričekaš dok mu to ne odgovara? On ti se posvećuje samo kad mu to odgovara. I on ništa ne osjeća za tebe. Dakle, zaista se nemaš čega tako grčevito držati. Nije da on ne želi podijeliti svoje osjećaje s tobom. Jednostavno nema što podijeliti.

Činjenica je samo da te ne voli, na način na koji ti to želiš. On te ne voli na način na koji zaslužuješ. Nije ga briga za tebe niti se želi truditi da vaš odnos dođe na solidnu očekivanu razinu.

On mrzi osjećaj kada nema s kim podijeliti noću svoj krevet. Nije nužno da želi da budeš uz njega. Samo želi nekoga. Samo želi tijelo koje mu stvara osjećaj da nije sam. I može to dobiti od bilo koga. I to je ono što boli. Zamjenjiva si. Za njega nemaš nikakvu vrijednost.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2