Apsolutni srecnik:U ovoj sedmici septembra,zvezde ce biti na strani ovog zodijaka!

Apsolutni srecnik:U ovoj sedmici septembra,zvezde ce biti na strani ovog zodijaka!

26 Septembra, 2022 Off By dea

Sa druge strane,ako je vase srce sada  zauzeto, u smislu da ste slobodni, ali da ta osoba nije pored vas… Znajte da je vrlo moguce da ce to da se promeni. Da skoro da nema  sumnje da cete moci da kazete da su vase emocije obostrane. Jer, postoji neko ko  oseca isto, iako vi sada ne mozete ni da naslutite da ta osoba nije ravnodusna… Ona je neko ko samo zeli da se postavi tako da vi i ne shvatite sta oseca jer nije sigurna u vas. Ucinite prvi korak. Predjite preko ponosa i preko inata i pocnite vec jednom da se borite za ono sto vase srce zeli. Zaista nista nije nemoguce i cini se da dolaze dani kada cete moci da kazete da ste dobili sve sto ste zeleli. Sreca kuca na vrata vaseg zivota, konacno, bas kao sto ste i zasluzili.

Ako ste u vezi, spremite se na jedno veliko iznenadjenje. Pripadnici vaseg znaka koji su sada u duzim vezama mogu da ocekuju da im voljena osoba pomene zajednicki zivot… Da ih zaprosi, ili prosto da predlozi da vas odnos podignete na visi nivo.

Takodje ovo moze da bude  period kada cete biti vise nego uspesni na polju karijere. Cini se da konacno dolaze dani kada nista za vas nece biti nemoguce.

Ako ste u periodu koji je za nama mnogo radili znajte da nema nimalo sumnje da cete biti nagradjeni za to. Vrlo je vazno da naglasimo da ste dugo cekali na bolje radno mesto ali da se cini da je doslo vreme da se zelje ostvare…  Samo se prepustite,sudbina cini svoje…

Stranice: 1 2