Dnevni horoskop za 2.novembar:Pazi sta zelis,mozda ti se i ostvari!

Dnevni horoskop za 2.novembar:Pazi sta zelis,mozda ti se i ostvari!

1 Novembra, 2022 Off By dea

 DEVICA

Ljubav je ono sto vam treba i ono sto vam nedostaje u zivotu. Dakle  vazno je da budete strpljivi i da imate na umu da ovo moze da bude dan kada ce nastupiti velike promene. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite.

 

 VAGA

Vrlo je vazno da kazemo da ce vam ovaj dan doneti priliku da se uverite da postoji neko ko vas voli. Moguce je da ce doci cak i do pocetka jedne lepe veze, sasvim iznenada i  neocekivano.

 

SKORPIJA

Stalo vam je do jedne vage ali niste spremni da sa njom  pocnete nista novo. Za sada vam je lepo jer uzivate u svojoj samoci i to  je i vise nego u redu. Samo bi bilo dobro da razmislite o tome sta zelite tacno.

 

 STRELAC

Danas cete biti posveceni sebi. To je ono sto moramo da kazemo. Postoji neko ko vas voli iznad svega i ko je spreman na sve ne bi li vam na delu dokazao i pokazao svoju ljubav. Ono sto moramo reci jeste da je sve moguce.

 

 JARAC

Konacno cete moci da kazete da je nekome stalo do vas. Da postoji neko ko vas voli iznad svega i ko je spreman da vam na delu svoju ljubav dokaze i pokaze.

 

VODOLIJA

Bitno je da kazemo da cete u danu koji je pred nama ostvariti svoje snove. To je ono sto je najvaznije jer ste ih svakako i zasluzili.  Saznacete da postoji jedan rak koji bi sve dao da vas ima pored sebe.

 

 RIBE

Sjajno ste raspolozeni  i tako ce ostati tokom celog dana. Moramo da kazemo da je vrlo moguce da cete u danu koji je pred nama dobiti  vrlo lepe vesti. Osmeh vam se vraca na lice kada saznate da ste voljeni.

Stranice: 1 2