MESECNI HOROSKOP ZA DECEMBAR!

MESECNI HOROSKOP ZA DECEMBAR!

2 Decembra, 2022 Off By luca

 

 

VAGA

Pred vma je mjesec u kojem cete morati da se suocite sa desavanjima koja vam nece lako pasti jer pred vama su promjene koje vam se nece doapsti. Vi cete imati priliku da ostvarite nesto vise na poslovnom polju, ali to vam nece poci za rukom.

 

 

 

 

 

SKORPIJA

Vi cete u danima koji slijede imati mnogo srece kada je vasa ljubavna sreca u pitanju. Pred vama su desavanja kojim ste se itekako nadali jer do sada ste morali sa velikom tugom da se uocitite.

 

STRIJELAC

Pred vama je velika sreca koja ce vam omoguciti da ostvarite sve na poslovnom polju sto ste i zeljeli. Pred vama su desavanja koja vam samo dobro slute, jer vi cete uzivati u velikoj novcanoj sreci. Na polju ljubavi stizu predivne promjene.

 

JARAC

U danima mjeseca decembra vi cete imati priliku da ostvarite jedan  veliki san. Pred vama su desavanja koja u vas zivot dovode jedu predivnu  osobu u koju cete se ludo zaljubiti. Pred vama su desavanja koja ce vam samo srecu donijeti.

 

VODOLIJA

Veliki ste sretnik u mjesecu decembru jer pred vama su desavanja koja ce vam samo dobro donijeti. Pred vama je sreca  i na poslovnom polju jer u decembru sve ce vam polaziti za rukom. Veliki ste sretnik.  I na polju ljubavi vi cete shvatiti koliko st voljeni jer vas partner cinis sve za vasu srecu

 

RIBA

Pred vama su dedsavanja koja donose veliku poslovnu srecu a samim tim i velike novce. Vi za probleme do kraja mjeseca ecete znati. Veliki ste sretnik kojem ce sve ici onako kako ste se i nadali. Sreca prati svaki vas korak.

Stranice: 1 2