DAME ODUŠEVIĆE VAS MOĆ JABUKOVOG SIRĆETA!!!

DAME ODUŠEVIĆE VAS MOĆ JABUKOVOG SIRĆETA!!!

24 Decembra, 2018 Off By Jovana

Za vašu potpunu negu…Jabukovo sirće je oduvek poznato kao veoma korisno i zdravo. Ali niste ni svesni koliko je široka njegova primena. Sem što je u svakoj salati zdravije staviti jabukovo sirće umesto alkoholnog sirćeta, sa jabukovim možete imati kvalitetnu negu. U nastavku teksta saznajte za šta je dobro ovo sirće …

NAPRAVITE IDEALAN PILING ZA VASE RUKE.

Zima i hladno vreme doprinose očuvanju i sušenju kože vasih ruku. Njima je podhitno u ovom periodu potrebna nega. Veoma jednostavan piling možete napraviti. Pomesajte jabukovo sirće i kukuruzno brašno i to utrljajte u ruke. Savršena nega koja uklanja mrtve ćelije i sprečava pucanje kože. Umesto kukuruznog brašna možete koristiti šećer.

ZA BLISTAV OSMEH.

Mešavina sirćeta i vode rešiće vas bakterija iz usta svakodnevnim ispiranjem. Medjutim ako želite da belji osmeh i da se rešite kamenca sa zuba, perite zime mešavinom sirćeta i sode bikarbone sa malo vode. Bićete oduševljeni rezultatima.

ZA JACU I SJAJNIJU KOSU.

Da bi vam kosa bila sjajnija pomešajte dve kašike sirćeta sa šoljom vode. Sa tim isperite kosu posle šamponiranja i zatim nanesite balzam. Kosa će vam biti sjajnija nego ikada. Medjutim od jabukovog sirćeta možete napraviti masku za kosu za jačanje i sjaj. Pomesajte tri belanceta sa dve kašike maslinovog ulja i kašičicom jabukovog sirćeta. To dobro utrljajte u koren kose i stavite plastičnu kesu. Posle pola sata operite kosu i čeka vas iznenađenje.

Ako želite da pročitate više o nezi i zdravlju pročitajte nastavak na sledećoj strani….

Stranice: 1 2