UKAZUJEMO VAM NA TO KO TREBA DA NAPRAVI PRVI KORAK!!!

UKAZUJEMO VAM NA TO KO TREBA DA NAPRAVI PRVI KORAK!!!

Dezember 24, 2018 Aus Von Jovana

Današnje vreme diktira značajno drugačije poglede i pravila na svakom polju našeg života. Brz tempo života, previše obaveza, labilni prijateljski i ljubavni odnosi sve su to veoma česte i učestale pojave. Međutim prema istinskoj percepciji muško ženskog odnosa u ljubavnom pogledu, žena uvek treba da bude ta koja se osvaja, a ne koja osvaja. Priroda muškarca jeste takva da nalaže da je on mužijak koji lovi svoj plen i bori se za pažnju svoje žene.

Svakako, postoje veoma kompleksne i specifične situacije. Ukazaćemo vam na neke od njih, kao i na mogućnost da je sasvim OPRAVDANO da i ukoliko ste ŽENA napravite  PRVI KORAK, samo kao znak ili signal muškarcu koji vam se dopada.

Ono što u današnje vreme je veoma rasprostranjeno i svima olakšava način komunikacije i uspostavljanje prvog kontakta jesu svakako PORUKE ( sms ili na društvenim mrežama, to je totalno nebitno!!). Međutim, morate da znate da ukoliko se već odlučite da vi napravite prvi korak to automatski sa sobom povlači dozu nerviranja i stresa. Iz jednog prostog razloga!!! Naravno da vi tada još uvek ne znate da li se vi zaista dopadate to muškarcu, pa odmah u podsvesti imate da li ćete uopšte dobiti povratnu informaciju. Međutim, ukoliko vam je već duže vreme taj muškarac u mislima i ne možete da prestanete da mislite na njega, slobodno mu pošaljite poruku, jer zaista u tom slučaju vi nemate šta da izgubite.

Ono što vam u ovakvoj situaciji sići i ukazati na određene smernice, jeste činjenica da morate da budete direktni. Nikako na samom početku ne trebate da forsirate i preterano namećete ozbiljne teme, međutim svakako da želite da on shvati da ste i mila, simpatična, duhovita i luckasta osoba, ali pre svega mora da vas upozna. Prvi korak je sasvim dovoljna neka kratka u smislu sadržaja same poruke, jer ona treba da predstavlja samo znak koji on dobija od vas, a za dalji tok naravno da sve treba da bude na njemu.

Ako želite da saznate još dosta zanimljivih detalja na ovu temu, pročitajte nastavak koji smo vam spremili na sledećoj strani…

Seiten: 1 2