Ljubav u narednim danima: Dok se jedni MUCE SA LJUBOMOROM,drugi prizeljkuju SLOBODU..

Ljubav u narednim danima: Dok se jedni MUCE SA LJUBOMOROM,drugi prizeljkuju SLOBODU..

3 Oktobra, 2022 Off By luca

 OVAN

Pred vama je sedmica u kojoj cete moci da resite neke svoje dileme.Mozda nece sve  biti onako kako se nadat i kako ocekujete ali imajte na umu da  cete makar znati na cemu ste,a to  je vazno.

 

BIK

Vi cete tokom ove sedmice imati priliku da  se pomirite sa jednom osobom iz vase proslosti.Vi sami najbolje znate je li to pametna odluka ali imajte na umu da  i osoba koja je bila najgora moze da se promeni iz korena.

 

BLIZANCI

Odlicni ste  sto se ljubavi tice.Ovo se biti sedmica u kojoj cete maksimalno uzivati i imati priliku da dovedete svoj  zivot  do savrsenstva bar sto se ljubavi tice.Samo nemojte cuvati svoj ponos vec otvoreno nekom recite sta je ono sto vase srce oseca.

 

RAK

Moze se reci da ni vi sami ne znate sta   trenutno zelite.Potrebno vam je vise ljubavi nego sto vam pruza vas partner ali sa druge strane se ne usudjujete da mu to sve kazete jer se prosto nadate da ce sve doci na svoje mesto.

 

LAV

Ovo ce biti sedmica u kojoj cete imati toliko obaveza da prosto necete imati zelju da bilo sta  menjate i radite sto se emocija tice.Neka vam   bude vaznije od svega  da   ugodite sebi u smislu da  se konacno odmorite kad budete imali priliku za to.

 

DEVICA

Iako to bas i ne ide uz vas,vi cete tokom sedmice koja je pred nama imati problem sa ljubomorom.Konacno, vi ste neko ko je  sredio svoj emotivni status i sada vas je strah da bi ste mogli sve to da izgubite.Malo ipak preterujete.

 

VAGA

Odlicna je sedmica pred vama narocito ako ste u vezi jer ce tokom narednih dana vas partner da vam dokaze koliko mu je zapravo stalo do vas.Mozete ocekivati da vam se ispune zelje koje niste mogli ni da ocekujete.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2