Ako vas povredi Jarac vise ce on PATITI nego vi jer ce se odmah pokajati, VODOLIJA  ce vas poljupcima naterati da joj sve oprostite

Ako vas povredi Jarac vise ce on PATITI nego vi jer ce se odmah pokajati, VODOLIJA ce vas poljupcima naterati da joj sve oprostite

13 Jula, 2018 Off By luca

   Kako se koji horoskopski znak izvinjava i zašto to čini? U gotovo svim narodima utemeljilo se verovanje da su planete i zvezde simboli bogova ili drugih natprirodnih sila koje kontrolišu njihove živote. Smatrali su da im zvezde govore o tome kako će živeti sutra, prekosutra ili naredne godine.

 

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARI

OVAN ON – Za muškarca Ovna ne predstavlja problem da vam se izvini, kao što mu nije bio problem ni da ‘zabrlja’ i izbaci vas iz takta, jer on je takav: lako će vas naljutiti, ali će se još lakše izviniti i potruditi da vam obeća kako se to više nikada neće ponoviti. Do prve prilike. Lako mu ‘pada mrak na oči’, naročito ako on nije na prvom mestu vaše lestvice prioriteta, pa ne razmišljajući plane i uvredi, ali se brzo i pokaje. Smatra da vam je njegovo izvinjenje dovoljno, bez poklona, jer će vam on ‘servirati’ lično sebe – kao najveći izraz pokajanja.

OVAN ONA – Ona će vam se izviniti, čim uoči da je planula i uvredila vas bez posebnog razloga, jer ste joj bili najbliži (uostalom, ko se svadja, taj se voli – njena je omiljena izreka). ‘Prepodobiće’ se pred vama, gledajući u zemlju, da bi vam već sledećeg minuta uputila jedan značajan pogled koji predstavlja poziv na strasno pomirenje (to joj je najzanimljivije)! Ali, pazite se: ako njeno izvinjenje ne prihvatite istog trenutka, Ovnica može lako da plane, naljuti se i…tako u krug!

BIK (22.4.- 21.5)  TAURUS

BIK ON – On se teško ljuti, ali mu teško pada i da se izvinjava: zar on koji je uvek u pravu, a pri tom toliko tolerantan i strpljiv, uopšte može da vas iznervira? I to vas kojoj je obezbedio većinu stvari o kojoj druge žene mogu samo da sanjaju! Baš zato što njegova reč mora biti poslednja, muškarcu Biku teško je da shvati da u tome i jeste problem, odnosno razlog vašeg besa.
Ukoliko shvati, potrudiće se da materijalizuje izraze svog izvinjenja kroz poljupce, zagrljaje, ukusne zalogajćiće kojima će vas hraniti i – novac.
BIK ONA – Iako je otvorena i praktična, a stvari naziva pravim imenom, žena Bik teško će vam priznati da joj smeta što njena komšinica ima bogatijeg muža, lepšu kuću ili skuplji automobil. Kada vam ‘prekipi’ zbog te njene osobine, ona će slegnuti ramenima i pomirljivo vas pogledati svojim toplim krupnim očima nudeći vam sveže ispečene kolače. Tolerisaće vaše izlaske i noćne provode, ali nikada vam neće oprostiti nesposobnost da zaradite dovoljno novca (a ‘dovoljno’ je uvek više od onog što ima vaš komšija).

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

BLIZANCI ON – On je verbalni majstor tolerancije od kojeg bi mnogi muškarci trebalo da uče umetnost izvinjavanja. Sa kakvom lakoćom i šarmom će kleknuti pred vama (ako treba), sklopiti ruke i zamoliti za oproštaj. Pošto je ‘uprskao stvar’, jer se nije pojavio kada i gde je trebalo da se nadjete, on uvek zna kako da se izvuče, a da vi ne posumnjate u istinitost njegovih reči. Da ne govorimo o nonšalanciji sa kojom će preći na drugu temu i polako vas zainteresovati za odlazak na izlet ili ručak u italijanskom restoranu, tako da ćete se zapitati jeste li uopšte bili ljuti na muškarca Blizanca.

BLIZANCI ONA – Da niste malo ‘pobrkali lončiće’ kada očekujete izvinjenje od nje koja vam samo olakšava život? Pa već je osmislila i rešila način otplate zajedničkog godišnjeg odmora, odvezla auto kod majstora, izvadila medjunarodnu vozačku dozvolu, pokupovala zalihe konzervi, testenina i sokova za put, nabavila turističke vodiče, mape zemalja i planove gradova kroz koje ćete prolaziti…A vi se još ljutite zato što vas ništa nije pitala? Ne brinite, izviniće vam se na autoputu, a vi ćete joj oprostiti kada vidite da je njen izbor destinacije, kao i obično – fantastičan!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4