ASTRO LOOK: Najlepša Vaga, zanosne usne Bika i dekolte Raka!

ASTRO LOOK: Najlepša Vaga, zanosne usne Bika i dekolte Raka!

14 Jula, 2018 Off By luca

Kojim atributima raspolažete kada je fizički izgled u pitanju? Šta treba da istaknete? Koji vas znak najbolje opisuje?
Koliko god se nekom činilo nemogućim, postoje tipične karakteristike znakova zodijaka. Ono što utiče na našu fizionomiju, pored našeg znaka je i podznak, ali i čitava natalna karta. Zato vam savetujemo da u sledećem opisu 12 znakova, pročitate i podznak.

OVAN – Jaka, kovrdžava kosa

Ovaj znak je prepoznatljiv po veoma bujnoj i neposlušnoj kosi. Obično imaju blistav ten i veoma karakterne crte lica. Sportske, atletske su građe i srednje visine. Čelo im je nešto niže sa naglašenim arkadama, a nos je nekarakterističnog oblika i nešto duži. Boja očiju je pretežno tamna.
Pokreti su im hitri, a prepoznatljivi su i po brzom hodu pri čemu je glava uvek ispred tela. Poznati tipični predstavnici znaka su Sara Džesika Parker i Stiven Sigal.

BIK – Senzualne usne i spor hod
Za ovaj znak važi pravilo „ko ih jednom proba, uvek se vraća“. Ko može odoleti senzualnom Biku i naglašenim erotskim atributima. Žene često poseduju savršene obline zahvaljujući vladajućoj Veneri. Ovom znaku je jednostavno podaren talent da mami poglede. Oči krupne i dugih trepavica, odaju toplinu i nežnost ali zavodljivog pogleda. Grčki profil, ali lepih i pravilnih crta lica. Gornji deo tela i ramena su razvijenija, a hod je nešto sporiji i graciozan. Poznati u ovom znaku: Penelope Kruz i Al Paćino.

BLIZANCI – Koketa nemirnih očiju

Vretenaste građe, obično mršaviji zbog njihove aktivnosti, Blizanci spadaju u jedne od najšarmantnijih znakova. Hodaju sitnijim koracima, ali uvek ubrzano. Rukama umeju da gestakuliraju u komunikaciji kao vešti pantomimičari. Visoko čelo, tanje usne, veseo izraz lica i nemiran pogled daje im neobjašnjivu harizmu. Poznati Blizanci: Anđelina Džoli i Novak Đoković.

RAK – Bujne grudi

Ženski Rakovi deluju kao najzanosnije lepotice, ali im manjka harizma. Lice je okruglo ili ovalno, ali nikako nije koščato. Lepa smeđa, sjajna kosa, mekana koža i najlepši oblik očiju aduti su Raka, ali on nije rođen da zavodi. Za razliku od ženskih, muški pripadnici ovog znaka umeju da opčine svoje partnereke jer odišu harizmom. Liv Tajler i Nikola Tesla.

LAV – Šminke i detalja nikad dosta

Najupečatljiviji fizički utisak ostaviće upravo ovaj znak. Kosa vrlo naglašena, oči boje meda i nešto širi nos. Želja za dominacijom, Lavu nameće visoke standarde fizičkog izgleda i potrebu da se nametne okolini. Umeju da skrenu pažnju na sebe svojom pojavom i ponašanjem. Sujeta ih čini pravim perfekcionistima. Muški pripadnici znaka održavaju svoje telo u top formi do iznemoglosti, dok ženski, većinu novca utroše na šminku i nakit. Poznati Lavovi: Jelena Karleuša i Arnold Švarceneger.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3