NE MOŽETE DA GA PREBOLITE? Sigurno ćete uspeti kada pročitate šta vam horoskop savetuje!

NE MOŽETE DA GA PREBOLITE? Sigurno ćete uspeti kada pročitate šta vam horoskop savetuje!

Juli 14, 2018 Off By luca

Svi smo preživeli ljubavne brodolome.
Ovan

Iako ste bili nezadovoljni u vezi već duže vreme i svesni ste da je najbolje da raskinete, vaš ponos je u svakom slučaju malo povređen. Ovan je ljut i besan na sebe i ceo svet. Povećana fizička aktivnost će biti od pomoći za vas, vežbajte i radite dok se ne osetite iscrpljeno ili pronađite vreću za udaranje i bokserske rukavice i udarajte. Ovnovi raskid preživljaju veoma burno, ali srećom brzo ih prolazi.

Savet za prijatelje: ne ljutite se na svog dragog Ovna, oprostite im prestupe, jer srećom sve brzo prolazi, i oni će biti oni stari, puni energije i entuzijazma ponovo.
Bik

Bik je fiksni znak i pomalo inertan, i stoga nisu baš presrećni kada dolazi do velikih promena u životu. Ako je ovo raspad jedne duge veze, to će biti jako teško za njih, čak i da nisu bili zadovoljni u tom odnosu. Oni su u stanju da mnogo i dugo misle pre nego što se odluče za promene. Teško im je da odustanu iako su svesni da to nije dobro za njih. Oni će raskid doživeti veoma bolno, malo su izgubljeni, jer se njihov način života u potpunosti menja. Bikovi imaju tendenciju da zanemare sve i da se okrenu sebi, a često utehu pronalaze u hrani, posebno u slatkišima.

 

Savet za prijatelje: posvetite puno ljubavi i pažnje Biku, dok su u depresivnom stanju. Pokušajte da ih aktivirate, jer teško da će to sami učiniti. U početku vas mogu odbiti, ali budite uporni.

 

Blizanci

Raskid im pada teško, iako to neće priznati sebi ili drugima. Umorni su od razmišljanja, jer jednostavno ne mogu naći odgovore na sva pitanja. Dobar san će vas najbolje opustiti i osloboditi. Pokušajte da razmišljate o tome što je manje moguće, priuštite sebi dodatne obaveze, bar neko kratko putovanje. Prijavite se za kurs stranog jezika i povećajte mentalnu aktivnost.

Savet za prijatelje Blizanaca: vaši dragi Blizanci će delovati jako čudno. Oni će biti veoma odsutni, a promene raspoloženja variraju od jednog minuta do drugog.
Rak

Najbolja terapija za napuštene Rakove treba da bude društvo bliskih prijatelja. Razgovarajte sa prijateljima o svojim emocijama. Ne ustručavajte se da se dobro isplačete, jer će to sigurno učiniti da se osećate mnogo bolje. Pokušajte da se oslobodite svih sitnica koje vas podsećaju na bivšeg partnera, stavite ih na tavan ili u podrum.

Savet za prijatelje: budite nežni sa njima. Budite njihovo rame za plakanje i podrška u ovim tužnim danima. Čak i ako vidite da su otišli ​​predaleko u samosažaljenju ne kritikujte ih. Sve će proći i sve će doći na svoje mesto.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2 3