ASTROLOZI SAVETUJU ONE KOJI SU SINGL: Sve što ne smete da propustite ukoliko želite da ŠTO PRE DA PROMENITE LJUBAVNI STATUS

ASTROLOZI SAVETUJU ONE KOJI SU SINGL: Sve što ne smete da propustite ukoliko želite da ŠTO PRE DA PROMENITE LJUBAVNI STATUS

5 Jula, 2018 Off By luca

Do kraja tekuće nedelje, veliki astrološki savet glasi – budite strpljivi i ne propustite poziv ili predlog koji vam stiže. Veoma je interesantan i igraće presudnu ulogu u vašem životu.

 

Ovan

 

Lepo vam je što ste sami? Onda budite, zašto da ne! Možda vas okruženje tera da se priključite parovima, ali vi nikada niste bili takvi. Kao svi Ovnovi, sami procenjujete kada je vreme za šta. Međutim, neko poseban će vas krajem nedelje tako oraspoložiti, da ćete se smeškati do sredine iduće nedelje! Ipak, nastavićete da gradite ono što vas spaja, ali dobro procenite da li nekoga tako vučete za nos ili zaista polako i zajedno idete ka cilju.

 

Bik

 

Niko bolje od vas ne razume onu staru “nema požurivanja ljubavi”. Uvek vas je više privlačio kvalitet nego kvantitet, pa tako i u ljubavi. Pre ćete sa nekim biti konkretno, nego s mnogima tek onako. Istina, kada planovi propadnu veoma je razočaravajuće, ali ukoliko vikend”ne upali” jednostavno isplanirajte neki drugi dan.

 

Blizanci

 

Možete bežati, ali ne i pobeći… Šta god da vam se dogodilo na ovom polju, hrabro stanite iza toga! Što pre prihvatite sve, pre ćete uspeti da se pomerite sa mrtve tačke. Previše idealizujete i zato mnogo šta propuštate, a duboko u sebi znate da to ne želite. Nemojte delovati plitko. Ne možete stalno suditi knjizi po koricama.

 

Rak

 

Bukvalno iskačete iz kreveta kolik oste srećni! A znate li šta to znači? Ovaj divan period može prizvati ljubav u vaš život. Ipak, ukoliko vam nešto odvuče pažnju, potrudite se to da zamaskirate, da se ne vidi. Ukoliko ne možete da odložite obaveze, zakažite dejt za neki drugi put. Nemojte ostavljati loš utisak bez ikakve potrebe i namere.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2 3