OPROŠTAJ ILI OSVETA – KAKO REAGUJE VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK NA PREVARU

OPROŠTAJ ILI OSVETA – KAKO REAGUJE VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK NA PREVARU

5 Jula, 2018 Off By luca

Već smo se toliko puta osvedočili da zvezde imaju uticaj na naš ljubavni život, karakter, temperament, odnose sa ljudima. Čak, imajući u vidu osobenosti svog i nečijeg horoskopskog znaka, možemo predvideti da li je pogodno da sa nekim ulazimo u ljubavnu vezu ili ne. Takođe, zodijak nam govori i kako ćemo se ponašati u slučaju da je naš partner neveran.

U nastavku vam otkrivamo kako reagujete na prevaru prema horoskopskom znaku.

 

Ovan

Nezgodan temperament, nemogućnost da bilo šta prećute, kratak fitilj, nedostatak strpljenja i impulsivnost – sve su to karakteristike žena rođenih u ovom znaku zodijaka, koje su garancija za burnu reakciju u slučaju da su žrtve preljube.

Osim što će izreći bujicu uvreda svom partneru, takođe su sposobne i za osvetu i da vrate istom merom.

Ipak, za njih na kraju, kada prođu ove prve rekacije, nije strano ni da oproste, ali samo ukoliko se njihov partner iskreno kaje. Ono što je sigurno jeste da, u tom slučaju, nikako ne bi bilo pametno za njih da prokockaju drugu šansu.

 

Bik

Žena Bik takođe je sklona vrlo burnim i oštrim reakcijama, ali za razliku od Ovna, ona istinski nikad neće oprostiti prevaru. Iako prividno da drugu šansu, ona će svom partnera mučiti i koristiti svaku priliku da ga podseti na njegovu grešku – vešt emotivni manipulator u njoj će umeti da zauvek uslovljava svog partnera i to će biti njena podmukla osveta.

Kada smo već kod osvete, ne zaboravimo ni materijalnu stranu Bika – potrudiće se na sve moguće načine, ukoliko je bila žrtva prevare, da zadovolji svoje apetite, pa neće štedeti kreditne kartice svog partnera dok bude ugađala sebi u najrazličitijim prohtevima.

 

Blizanci

U skladu sa svojom dvojakom prirodom, žena u ovom znaku koja je prevarena sposobna da je izrekne svom partneru bujicu uvreda i da bljuje vatru kao najopasniji egzekutor, ali isto tako i da ćuti kao zalivena, zadržavši sve negativne emocije u sebi, potpuno ignorišući sva izvinjenja i molbe, što je vrlo surova osveta.

Ova druga opcija je mogo opasnija, jer uu tom slučaju Blizanci skoro nikad ne opraštaju, već smišljaju kako da povrede svog partnera na način koji će mu biti najviše bolan.

 

 

Nastavak na sledecoj  strani….

Stranice: 1 2 3