BIK i VODOLIJA – Ovim znacima niko NE SME govoriti LAZI i njih niko ne sme PREVARITI, jer oni to NE PODNOSE, ovi znaci su BORCI za PRAVDU i ISTINU, ovi znaci od toga NE ODUSTAJU!

BIK i VODOLIJA – Ovim znacima niko NE SME govoriti LAZI i njih niko ne sme PREVARITI, jer oni to NE PODNOSE, ovi znaci su BORCI za PRAVDU i ISTINU, ovi znaci od toga NE ODUSTAJU!

Juli 4, 2018 Off By Pleomax993

Postoje osobe koje su spremne da poklone svoju veliku dobrotu svakoj osobi, postoje osobe koje su spremne da ucine sve sto mogu kako bi usrecile neku osobu, ali isto tako postoje osobe koje sve mogu dozvoliti, ali nikada ne dozvoljavaju da ih neko laze ili da ih neko pokusava prevariti, to prosto ne podnese, a upravo su takve osobe one koje su rodjene u znaku Bika i Vodolije…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

BIK

 

Bikovima nije vazno koliko ce svog dragocenog vremena izgubiti kako bi se izborili za nesto, bikovima je samo vazno da na kraju uspeju da ostvare to sto zele.

Bikovi su osobe koje su po prirodi mirne, bikovi veoma retko zele da se isticu, ali bikovi se nekada isticu zbog svog temperamenta, bikovi su vecinu vremena mirni, ali bikovi mogu svoje ponasanje da promene u trenutku, a da bi se to desilo potrebno je da bikovi cuju neku neistinu.

Upravo se tada bikovi promene, upravo tada burno reaguju i upravo tada pocinje njihova borba za istinu, a bikovi od te borbe nikada ne bi odustali, bikovi od borbe za istinu ne odustaju i spremni su bikovi na sve kako bi se istina saznala.

Mnogi bikove pokusavaju da savetuju da tako ne bi trebali reagovati, ali to je nesto jace od bikova, bikovi ne mogu da slusaju lazi, bikovi moraju da se izbore za istinu, ako sta bikovi ne podnose onda je to laz, a bikovi isto tako ne zele da u svom drustvu bilo kada imaju osobu koja govori neistine.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3